16/04/2024

Άγγελος Γιακουμής: Πιστεύω πλέον στις δυνατότητες μου

Μία σπουδαία αναμέτρηση φιλοξενεί το Spartan’s Night στις 13 Απριλίου μεταξύ του Άγγελου Γιακουμή και του Πέτρου Αθανασίου.


Πρόκειται για έναν «εμφύλιο» που έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθότι στο πρώτο μεταξύ τους ματς είδαμε αμφίρροπο παιχνίδι. Τότε ο Γιακουμής είχε επικρατήσει επί του Αθανασίου και το δεύτερο παιχνίδι αναμένεται εξίσου συναρπαστικό.

Ο Γιακουμής διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με σημαντικές νίκες όπως η πρόσφατη στο Gods of War. Η βελτίωση του είναι εμφανής κάτι που ο ίδιος αποδίδει στην σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πάρα πολύ στην προπόνηση μαζί με τους δασκάλους μου και με την σωστή καθοδήγηση το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση.

Επίσης με βοήθησε που πλέον ξέρω τι θέλω από ένα ματς και όχι απλά να ανεβαίνω και να παίζω. Είναι ο λόγος που άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου», υπογραμμίζει ο Γιακουμής που μιλάει για τον Αθανασίου, δείχνοντας την εκτίμηση του στις ικανότητες του αντιπάλου.

«Ο Πέτρος είναι πολύ καλός αθλητής και τον σέβομαι πολύ. Το πρώτο ματς ήταν σώμα με σώμα. Θα προσέξω κάποια πράγματα στο δεύτερο ματς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ένα πραγματικά δυνατό παιχνίδι».

Τέλος ο Γιακουμής κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο τρίτο κλειστό στάδιο της Ζωφριάς για να δει τους αγώνες.«Να έρθει ο κόσμος και να δει το Spartan’s Night όπως και πέρσι που είδαν φανταστικά ματς και αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Η μάχη μας θα είναι πολύ δυνατή, δεν πρέπει να την χάσεις κανείς».