24/04/2024

Άγγελος Γιακουμής: Θα εκμεταλλευτώ δύναμη και αντοχή για να φτάσω στην νίκη

Την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του θα αντιμετωπίσει στις 14 Απριλίου στο Spartan’s Night ο Άγγελος Γιακουμής, με αντίπαλο τον Safouane Riani  που προέρχεται από το περίφημο Mejiro Gym.


Η Ολλανδική σχολή που έχει βγάλει σπουδαίους πρωταθλητές όπως o Remy Bonjasky, ενώ οι παλαιότεροι θα γνωρίζουν ονόματα όπως οι  Lucien Carbin, Johan Vos, Aris Koopman, Bert van Os, Thijs Veldman.

Ο Riani είναι από τα αστέρια της νέας γενιάς, είναι 22 ετών με έξι νίκες και δύο ήττες και ο Γιακουμής αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, ωστόσο είναι αποφασισμένος να φτάσει στην νίκη με τα δικά του ατού.

«Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του αντιπάλου μου με τους δάσκαλους. Eίναι καλός και πολύ σκληρός. Θα εκμεταλλευτούμε την αντοχή μου και αυτή την φορά. Θα εκμεταλλευτώ και την δύναμη μου και έτσι πιστεύω πως θα φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα», αναφέρει ο αθλητής του BG Academy ενώ για την πρώτη διοργάνωση Spartan’s Night που γίνεται στην Ελλάδα αναφέρει.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο γεγονός ότι θα παίξω σε μια τόσο δυνατή διοργάνωση και στα main event κιόλας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και δεν έχω σκοπό να την αφήσω να περάσει έτσι. Υπόσχομαι ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια που έχω δώσει μέχρι στιγμής». 

Photo κεντρική:Studio Karteris