29/03/2024

Όλα στην…φόρα η Μπιτάκου: Δίνω 10.000 ευρώ στον Μάρκου και ζητάει 20 για να παίξει με τον Κακουμπάβα!

Η Γεωργία Μπιτάκου όπως έχει υποσχεθεί και έχει κάνει στο παρελθόν, μίλησε με ποσά και πράξεις αποκαλύπτοντας την πρόταση- μαμούθ που έκανε για τα Ελληνικά δεδομένα στον Φλοριάν Μάρκου με 10.000 ευρώ ενώ ο kickboxer ζητάει τα διπλά, σύμφωνα με την promoter για να παίξει με τον Μελέτη Κακουμπάβα που ήδη τα έχει βρει με το promotion.


Μένει να δούμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Φλοριάν. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Όπως δεσμεύτηκα θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις των συνομιλιών μου αναφορικά με τη μάχη που περιμένετε μεταξύ Κακουμπάβα – Μάρκου. Ο Μελέτης Κακουμπάβας ήθελε από τη στιγμή της ακύρωσης, λόγω τραυματισμού του , το παιχνίδι .

Πριν λίγες εβδομάδες βρεθήκαμε και εγγυήθηκε ότι θα δώσει τον αγώνα γιατί είναι σίγουρος για τη νίκη του και γιατί στη συνέντευξη τύπου με Μπιτάκο τον Ιουόνιο, ο Φλοριάν τον είχε προσβάλει με χυδαίο χαρακτηρισμό. Ήθελε πολύ τη μάχη για τον κόσμο και για να «απαντήσει» και στις προσβολές μια για πάντα. Ζήτησε τα διπλάσια χρήματα από όσα είχαμε συμφωνήσει πέρυσι και να μην πάρει λιγότερα από το Φλοριάν. Συμφωνήσαμε και έμενε να προσδιοριστεί η ημερομηνία. Αμέσως μετά τηλεφώνησα στο Φλοριάν που αρνήθηκε τον αγώνα κατευθείαν μου απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει και πως έχει άλλους ικανότερους αντιπάλους στο μυαλό του. Χθες και μετά την εντυπωσιακή νίκη του Κακουμπαβα , προς έκπληξη μου είδα ανάρτηση του Μαρκου πως «πληρώστε με και θα τον δείτε τάβλα».

Επικοινώνησα αμέσως μαζί του καταρχήν να μάθω πως άλλαξε γνώμη και θέλει το παιχνίδι και γιατί δεν μίλησε μαζί μου κατευθείαν αφού ξέρει πως είναι παιχνίδι του No Limits . Τέλος τον ρώτησα ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ. Η απάντηση του, ήταν το εξωφρενικό ποσό που δεν δίνει καμία διοργάνωση του εξωτερικού, δεν συζητάω καν για Ελλάδα στο χώρο του kick , των 20.000€ ! Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω πως στην καλύτερη περίπτωση ένας μαχητής παίρνει 1.000€ – 2.000€ , πέρυσι είχαμε κλείσει για 4.000€ να παίξει με Μελέτη και με Μπιτάκο πριν λιγους μήνες, πήρε 12.000€ (χρήματα που έβαλαν στο τραπέζι χορηγοί και συγκεντρώθηκαν με πολύ κόπο και μεγάλη δυσκολία), χρήματα που δεν είχε ξαναπάρει κανείς τους στην Ελλάδα ( δεν συζητάω έξω που πάνε τσάμπα ή με πολύ λίγα χρήματα ), χρήματα που ρίσκαρα κυριολεκτικά όταν συμφώνησα.

Και με τη δυνατότητα φυσικά να βάλουν πάνω τους και όσους χορηγούς θέλουν που βοηθάω πάντα τα παιδιά και τους προβάλω και εγώ χωρίς καμία αξίωση !!!
Ζήτησε λοιπόν στη χρεοκοπημένη εποχή της ΕΛΛΑΔΟΣ και της παγκόσμιας οικονομικής κρισης 20.000€ , πράγμα που σημαινει, εάν ποτέ συμφωνούσα, ότι τόσα θα ήταν δίκαιο να πάρει και ο Μελέτης , δηλαδή να στοιχήσει το παιχνίδι 40.000€ και αλλά τόσα η διοργάνωση να φτάσουμε τα 100.000€!!!
Το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι αυτό δεν γίνεται. Οι εταιρείες είναι «γονατισμένες», λόγω προσωπικών γνωριμιών, σεβασμού και εκτίμησης στην ιστορία μας, βοηθανε κάποιοι και όχι σε μεγάλα ποσά.

Αλλά και να τα έβρισκα, καλύτερα να τα έδινα στην «Κιβωτό» του πατρός Αντωνίου, γιατί είναι ύβρις να ζητάς στην εποχή μας για 3 γύρους των τριών λεπτών 20.000€ ειδικά από τη διοργάνωση που εάν δεν άνοιγε το δρόμο 12 χρόνια πριν μπορεί και να μην σε ήξερε κανείς . Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω γιατί αυτά τα παιδιά τα έβγαλα και τα πρόβαλα εγω και σέβομαι τις επιλογές μου , τα συμπεράσματα δικά σας και να ευχαριστήσω το Meletis Kakoumpavas που παρά το ανέντιμο πέσιμο από άλλους «διοργανωτες» να δώσει το παιχνίδι αλλου, με σεβάστηκε και κράτησε το λόγο του , ταπεινός και αληθινός μαχητής όπως πάντα έτοιμος να πέσει στη φωτιά όπως τότε που έπαιξε για μένα ενώ θρηνούσε μέσα στο σπίτι του τον πατέρα του και νίκησε στην τετράδα απέναντι σε Μαρκου και Εξακουστιδη. Σε περίπτωση που ο Μαρκου θέλει να επιστρέψει στη λογική, η πρόταση για 10.000€ παραμένει ανοιχτή και μπορεί να μιλήσει με τον υπεύθυνο αγωνιστικού Σταμάτη Μπιτακο. Σε κάθε άλλη περίπτωση του εύχομαι καλή επιτυχία όπως του ευχόμουν πάντα 12 χρόνια τώρα».