Χρήστος Κίτσος: Το Gods of War είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Χρήστος Κίτσος: Το Gods of War είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Μία από τις αγαπημένες επιλογές του promotion έχει γίνει ο Χρήστος Κίτσος που αναδείχτηκε πριν από δύο χρόνια μέσω του Gods of War, και σήμερα αποτελεί ένα από τα main event της διοργάνωσης.


Ο Κίτσος που έχει καλή παράδοση με Κινέζους αντίπαλους θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2016 όταν με λιγοστή εμπειρία κατάφερε να κερδίσει τον Li Zikai που είχε 40 ματς στην πλάτη του. Το Σάββατο θα συναντήσει τον Zhang Ren, με στόχο να συνεχίσει τις νίκες.

Ο αθλητής του Αποστόλη Πολυχρονάκη μετά από επικοινωνία που είχαμε, μας εξήγησε τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση για να παίξει στο promotion.

«Ο λόγος που επιλέγω να αγωνίζομαι στην συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα, αφενός οι αγώνες είναι πολύ δυνατοί, αφετέρου γιατί είναι μοναδική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ένα από μεγαλύτερα promotion του πλανήτη το WLF», ανέφερε αρχικά ενώ έχει μία γενική εικόνα για το τι θα συναντήσει στις 24 Μαρτίου στο ΔΑΪΣ.

«Για τον αντίπαλο γνωρίζω ότι είναι πολύ σκληρός ,νεαρός σε ηλικία ,εκρηκτικός και επικίνδυνος λόγω του επιπέδου της κινεζικής ομάδας. Αυτό που θα προσέξω θα είναι να είμαι 100% συγκεντρωμένος και να κάνω το δικό μου παιχνίδι όπως έχουμε προσαρμόσει με τον δάσκαλο μου Αποστόλη Πολυχρονάκη».

Τέλος καλεί όλο το μαχητικό κοινό να στηρίξει την μάχη του και υπόσχεται πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

«Το μήνυμα που έχω να στείλω στο κοινό που θα έρθει να δει εμένα ,αλλά και τις υπόλοιπες προσπάθειες των συναθλητών μου, είναι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και το θέαμα της κάρτας θα σας μείνει αξέχαστο».

Photo: Τaffpictures