13/12/2019

Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών από τον Άθλο Κιλκίς στο δημαρχείο της πόλης

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Στις 9 Σεπτεμβρίου ήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με Αγώνες θεάματος Kick Boxing – Tae Kwon Do – Karate από τον Αθλητικού Σύλλογο Άθλος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) ως μια από τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται εντός της έκθεσης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.


«Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια και κεντρική Ελλάδα 11 στον αριθμό . Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 19.00 η ώρα και διήρκεσαν έως αργά το βράδυ. 

 Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια της βραδιάς και των προσδοκιών όλων . Τους αγώνες προλόγισε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ κ. Σμιάρης Θωμάς ευχαριστώντας τον Προπονητή του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδη Κων/νο για αυτήν την προσπάθεια με αυτό το event μέσα στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς φέρνοντας στο Κιλκίς όλα τα αθλήματα του ταταμι αλλά και του ring .
Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους μικρούς αθλητές στο ταταμι και στην συνέχεια με αγώνες πάνω στο ring. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες στα στυλ tae kwon do ελαφριάς επαφής τύπου light contact ,semi contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες kick boxing.
Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσαν υπόσχεση να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως διοργάνωση έναρξης της κάθε αγωνιστικής σεζόν μέσα από τέτοιου είδους αγώνες φιλικού χαρακτήρα εμπειρίας .
Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε γεύμα όλων των προπονητών αθλητών και στελεχών των σωματείων αλλά και διαιτητών στο εκθεσιακό περίπτερο που διατήρησε ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για ακόμη μια φορά εντός της εμποροπανήγυρης Κιλκίς .
Ο προπονητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στις 8/9 ημέρα Παρασκευή στο θεατράκι του κήπου αλλά και τους αθλητές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σάββατου μπροστά στο δημαρχείο .Το σύνολο των αγώνων ξεπέρασε τους 100 αγώνες με το χρονικό διάστημα των αγώνων να μην ξεπέρνα τον προγραμματισμό Πράγμα που οφείλεται στην άψογη οργάνωση αλλά και εξέλιξη των αγώνων χωρίς τραυματισμούς άλλα μόνο με θέαμα!!!.
Συγχαρητήρια σε όλους. Ο προπονητής του συλλόγου κ.Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Τσαντάκη Δημήτριο για την παραχώρηση του χώρου εντός της έκθεσης άλλα και για την προσπάθεια που κάνει να αναδείξει τα μαχητικά αθλήματα στο Κιλκίς».