15/05/2024

Το μουντιάλ στις πολεμικές τέχνες! Ολλανδία – Ισπανία ή Souwer – Roqueni (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερη μέρα του Mundial σήμερα και συνεχίζουμε το μαχητικό αφιέρωμα μας επιλέγοντας το σημερινό ματς μεταξύ δύο παραδοσιακών δυνάμεων του ποδοσφαίρου, την Ολλανδία και την Ισπανία. Πριν μπούμε όπως στο «ζουμί» να δούμε λίγο τη χτεσινή μάχη μεταξύ Βραζιλίας και Κροατίας.

Χτες…

Στο μαχητικό κομμάτι ο αγώνας που επιλέξαμε ήταν αυτός του PRIDE μεταξύ του Mirco «Cro Cop» και του Nogueira. Ένα από τα ντέρμπι της Ιαπωνικής διοργάνωσης, ανάμεσα στους, τότε, δύο καλύτερους Heavyweight με εξαίρεση τον Fedor. Νικητής ήταν με υποταγή ο  Βραζιλιάνος μετά από μία πολύ ωραία μάχη.

Στο Mundial τα πράγματα ήταν διαφορετικά…

Η Βραζιλία ήταν το μεγάλο φαβορί, κέρδισε μεν αλλά με την βοήθεια της διαιτησίας, σε ένα κακό παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα το ίδιο, ουσία διαφορετική.

Σήμερα… 

Για τους Ολλανδούς διαλέξαμε έναν από τους πιο σπουδαίους Kickboxer της ιστορίας τους τον Andy Souwer με αντίπαλο έναν από τους λίγους Ισπανούς των μαχητικών αθλημάτων, τον Abraham Roqueñi. Οι δύο τους συναντήθηκαν πέρυσι στο Κ-1 MAX της Μαδρίτης με ξεκάθαρο φαβορί τον Ολλανδό, ενώ οι ομάδες παίζουν σήμερα το βράδυ (ώρα Ελλάδας) με την Ισπανία αντίθετα να είναι πιο κοντά στην νίκη αλλά τους Ολλανδούς να έχουν πιο πολλές ελπίδες από τον Roqueni.