06/08/2020

Στο Μόναχο για Παγκόσμιο τίτλο ο Μπούκης

Έχει καλή παράδοση στην Γερμανία ο Μπούκης

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Το κυνήγι του παγκόσμιου τίτλου συνεχίζει ο Γιάννης Μπούκης που πάει στην Γερμανία 16 Φεβρουαρίου για να αντιμετωπίσει τον Pascal Schroth. Ο Έλληνας striker θα παίξει στο Steko’s Fight Night. Αναλυτικά η ανακοίνωση του προπονητή του Στέλιου Πολίτη.

«Νέος αγώνας βόμβα με τη νέα χρονιά στις 16 Φεβρουαρίου στο Μόναχο, για Παγκόσμιο Τίτλο της WKU με τον κορυφαίο Έλληνα kickboxer Γιάννη Μπούκη. Ο Γιάννης που έρχεται από άλλον Παγκόσμιο Τίτλο στο Παρίσι το Δεκέμβριο, θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό αστέρα στην έδρα του Pascal Schroth στα 72.5kg για τον Παγκόσμιο Τίτλο του τελευταίου σε αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών με όρους Κ-1 που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα διεξαχθεί στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας, το περίφημο Steko’s Fight Night .

Ο Pascal είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Ταϊλάνδη, Κίνα, Ευρώπη κλπ ενώ είναι και προπονητής στο περίφημο Tiger Muay Thai & MMA Training Camp, Phuket, Thailand το κορυφαίο προπονητικό camp της Ταϊλάνδης.

Ένας ακόμα σπουδαίος αγώνας με τον Γιάννη Μπούκη, αθλητή της ομάδας μου και του Zen Fighting Club να εκπροσωπεί τη χώρα μας στα μεγαλύτερα Παγκόσμια ρινγκ».