01/06/2020

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Glory Fighters o Ζαμπίδης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick-Boxing, ο θρυλικός Iron Mike, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκλειστικά στο γυμναστήριο των  Glory Fighters. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Για πρώτη φορά στην Λάρισα, το  Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 για να διδάξει τα μυστικά του σε ένα μοναδικό σεμινάριο στο ρινγκ του γυμναστηρίου. Δυναμικό ξεκίνημα της σεζόν για τους κορυφαίους μαχητές Glory Fighters.

Με το γεγονός της χρονιάς που αφορά την αποκλειστική παρουσία του Iron Mike,  του θρυλικού Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή του Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη, ξεκινούν την νέα σεζόν οι Glory Fighters.

 Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ο Iron Mike  θα βρίσκεται αποκλειστικά στο γυμναστήριο των Glory Fighters για ένα μοναδικό σεμινάριο σε επίδοξους πρωταθλητές του Kick Boxing. Όλα αυτά στο νέο, υπέρ-σύγχρονο γυμναστήριο των Glory Fighters με  έδρα την Λάρισα (Φιλίππου 14) που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τους ειδικούς των ρινγκ.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι Έλληνας αθλητής του Kick Boxing. Είναι 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και του έχει δοθεί το προσωνύμιο «Iron Mike» (Σιδερένιος Μιχάλης). Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες επιτυγχάνοντας 48 νοκ-άουτ αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ-άουτ».