18/04/2024

Σε τουρνουά kickboxing οι αθλητές του Νικόμαχου Βόλου

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου Βολιώτες αθλητές έλαβαν μέρος στην διοργάνωση Gods of War Open,  που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μπάμπης Χολίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νικόμαχου Βόλου.


«Πρόκειται για μια διοργάνωση καθιερωμένη πλέον στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, υπό την αιγίδα των παγκόσμιων ομοσπονδιών WKU και ISKA και επίσημο διοργανωτή τον κ. Στέλιο Πολίτη.

Ο Νικόμαχος Βόλου  έδωσε το παρόν με 3 συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Νικολέτα Τσίρου κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα αλλά και τις εντυπώσεις με το αγωνιστικό της επίπεδο.

Οι δύο αντίπαλες αθλήτριες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια μας έδωσε τον πρώτο αγώνα της σεζόν έπειτα από μια απαιτητική σχολική χρονιά καθώς συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, παρόλα αυτά φάνηκε πως είχε διατηρήσει το αγωνιστικό της επίπεδο ψηλά και μπήκε στον αγώνα με διάθεση νίκης. Όπως και έγινε προσφέροντας στον εαυτό της αλλά και στον Σάκη Καραβάσιο, ο οποίος είχε αναλάβει την προετοιμασία της, μεγάλη ικανοποίηση.

Η συνέχεια ήταν εξίσου δυνατή, καθώς η 15χρονη ανερχόμενη αθλήτρια Ισμέρη Νεφέλη, συνέχισε την ανοδική της πορεία. Η αθλήτρια μας ασχολείται μόλις 5 μήνες με το kickboxing αλλά έχει δείξει πως η παρουσία της στον χώρο θα είναι τρομερά ανοδική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας ήταν καθαρά υπέρ της Βολιώτισσας καθώς και στους τρεις γύρους δεν σταμάτησε να είναι μπροστά στο σκορ δείχνοντας την μαχητικότητά της απέναντι σε μια πιο έμπειρη αντίπαλο.

Τέλος την σκυτάλη των νικών έλαβε ο πρωτοεμφανιζόμενος αγωνιστικά αθλητής, Καραμιχαηλίδης Παναγιώτης ο οποίος ενθουσίασε με την απόδοσή του. Σε έναν αγώνα όπου και οι δύο αντίπαλοι ήταν ισάξιοι, ο αθλητής μας κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους πόντους σε κάθε γύρο και να πάρει το βάπτισμα των νικών.

Την προετοιμασία των αθλητών και την καθοδήγησή τους στους αγώνες ανέλαβε ο Σάκης Καραβάσιος. Βλέποντας το σερί των νικών δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές του και επισήμανε πως η προπόνηση, η αφοσίωση και το ήθος ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία.

Βέβαια έπειτα από κάθε αγώνα, είτε έχουμε νίκη είτε ήττα, οφείλουμε να δούμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε την αγωνιστική μας πορεία. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές».