29/03/2024

Πολλά Υποσχόμενο το Adrenaline Explosion στην Θεσσαλονίκη από τον Petrosyan

Μια νεοφανής αθλητική διοργάνωση ξεκινάει δυναμικά την πορεία της από τη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας της πόλης και ταυτόχρονα να προβάλλει τα μαχητικά αθλήματα, μέσα από στοιχεία που τα διακρίνουν, αυτά της αθλητικής παιδείας, της παράδοσης και του δυναμισμού, σπάζοντας τα στερεότυπα της σκληρότητας. Αναλυτικά:


«Η σύγχρονη αυτή πρόταση, αντανακλά τη νεανική φρεσκάδα και το αθλητικό υπόβαθρο του δημιουργού της και φιλοδοξεί να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, υποσχόμενη ένα αθλητικό υπερθέαμα, μέσα στα αυστηρά πλαίσια των ασφαλών, δίκαιων και ισότιμων αγώνων.

Άψογη οργάνωση, άνετος και φιλόξενος χώρος, αξιοπιστία στη διαδικασία, συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, γρήγορο πρόγραμμα, δυνατό και ενδιαφέρον θέαμα και ένα τελικό αποτέλεσμα διαφήμιση για τα αθλήματα που εκπροσωπούμε.

Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, θα πλαισιώσουν το main event σε αγώνες που όλοι ελπίζαμε να δούμε και τώρα θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία.

Στα pre games, τα νέα ταλέντα των σχολών, η επόμενη γενιά των πρωταθλητών, θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε, να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σχολών που εκπροσωπούν.

Μελλοντικός στόχος είναι σε κάθε κατηγορία να υπάρχει ζώνη που θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο και θα είναι διεκδικούμενη, μιας και η διοργάνωση θα επαναλαμβάνεται τρεις τουλάχιστον φορές σε ετήσια βάση.

Βασική και άμεση προτεραιότητα είναι η απόλυτα αξιόπιστη διαδικασία, που διασφαλίζουμε με σύγχρονο κανονισμό και επίλεκτη ομάδα διαιτητών, σταθερή στο χρόνο.

Ενσωματώνουμε κάθε καινοτομία στη δομή και λειτουργία της διοργάνωσης, για το περιορισμό του ανθρώπινου λάθους και τη στήριξη της έννοιας και της ουσίας του fair play.»

Βρείτε την σχετική σελίδα εδώ.