06/03/2021

Παράρτημα της K-1 GYM/ BRASA JIU JITSU στην Σκόπελο

Μια δυνατή συνεργασία ξεκίνησε ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου, με μια από τις πιο μεγάλες σχολές της Αθήνας στα αθλήματα Kickboxing, brazilian jiu jitsu και ΜΜΑ, την σχολή Κ-1 GYM / BRASA clube de Jiu jitsu των Παναγιώτη Σώζου και Ηρακλή Γρηγοριάδη.
Ο Παναγιώτης Σώζος ασχολείται με το Kick Boxing από το 1991. Το 1992 κατέκτησε το πρώτο του Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το 1993 έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας όπου και παρέμεινε ως το 2000.

Ο Π. Σώζος (δεξιά) με τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Από το 1993 υπήρξε συναθλητής με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στον ίδιο σύλλογο και έπειτα στην ίδια επαγγελματική ομάδα, οπού αγωνίστηκαν σε πάρα πολλές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Την περίοδο 2007-08-09 διατέλεσε επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Μιχάλη Ζαμπίδη με 5 συμμετοχές στα Κ-1 (Ιαπωνία) και 2 συμμετοχές στην Αυστραλία.

Στην 12χρόνη πορεία του σε επαγγελματικούς αγώνες απαριθμεί 68 νίκες σε 82 αγώνες και 19 Κ.Ο. Διδάχθηκε από τους κορυφαίους Δασκάλους στην Ελλάδα, έχει παρακολουθήσει προπονήσεις και…
σεμινάρια από μεγάλους αθλητές και προπονητές στην Ολλανδία και Ταϊλάνδη, ώστε να ακολουθεί απόλυτα την ραγδαία εξέλιξη του αθλήματος.

Ο Ηρακλής Γρηγοριάδης, είναι ομοσπονδιακός προπονητής Grappling, ηγείται της ομάδος BRASA clube de jiu jitsu στην Ελλάδα, έχει καφέ ζώνη στο Brazilian Jiu jitsu, Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο kickboxing και στο Brazilian Jiu-jitsu, ασημένιος Πανευρωπαικός πρωταθλητής στην ΛΙσαβόνα το 2011 και ενεργός αθλητής του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) με μεγάλους αγώνες και πολλές νίκες σε ιδιωτικές οργανώσεις σε κλουβιά.

Ο εκπαιδευτής Μάνος Βασιλείου, του οποίου η ομάδα στον Α.Ο. Σκοπέλου κατέκτησε μέσα σε 2 χρόνια αναρίθμητα μετάλλια τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, στα στιλ του kickboxing, του Grappling, του ΜΜΑ και του Παγκρατιου, μας δήλωσε στην efimerida-sporades:
«Είναι μεγάλη μου τιμή, να συνεργαστώ με τόσο μεγάλους και καταξιωμένους αθλητές – προπονητές των μαχητικών αθλημάτων, όπως είναι ο Παναγιώτης Σώζος και ο Ηρακλής Γρηγοριάδης και τους ευχαριστώ για την στήριξη που μου παρέχουν. Αυτή η συνεργασία, ανοίγει πολλές “πόρτες” στους αθλητές μου της Σκοπέλου, μιας και μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες σχολές της Αθήνας, στην οποία ηγούνται αυτοί οι δυο άνθρωποι, που όλοι στον χώρο γνωρίζουμε τον επαγγελματισμό τους. Ελπίζω ο κόσμος της Σκοπέλου να αγκαλιάσει την νέα μας αυτή προσπάθεια και είμαι σίγουρος, πως την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα φέρουμε ακόμα περισσότερα μετάλλια στο νησί, σε όλα τα επίπεδα.»