23/04/2024

Παπαναγιώτου στο Fightsports: «Καλύτερο και πιο ποιοτικό FFC στις 11 Μαρτίου»

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου ανακοίνωσε την επιστροφή του FFC στην Ελλάδα χθες για τις 11 Μαρτίου και το Fightsports επικοινώνησε με τον πετυχημένο promoter για την πρώτη δήλωση μετά την επισημοποίηση. 


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Fightsports ο Χρήστος Παπαναγιώτου το δεύτερο FFC της Ελλάδας αποτελεί προσωπική επιτυχία μια και το promotion έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένο από την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας και γι’αυτό το λόγο επιστρέφει με νέες ιδέες και εκπλήξεις.

Όσον αφορά τους αγώνες και το χώρο διεξαγωγής ο Παπαναγιώτου κράτησε τα χαρτιά του κλειστά αλλά τόνισε ότι αυτό το FFC θα είναι ακόμη πιο ποιοτικό και δυνατότερο από το πρώτο! Υπενθυμίζουμε πως στο πρώτο είχαμε δει στο main event τον πρωταθλητή δύο κατηγοριών του GLORY, τον Robin Van Roosmalen να ντεμπουτάρει στις ΜΜΑ απέναντι στον δικό μας Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη.

«Το FFC είναι το καλύτερο show kick και MMA στον κόσμο! Είναι το μοναδικό promotion που σε μία βραδιά προσφέρει στο κοινό ουσιαστικά δύο event σε ένα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φιλοξενήσουμε στη χώρα μας για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο show και επιτρέψτε μου να αναφέρω πως όλο αυτό αποτελεί προσωπική δικαίωση, καθώς το FFC είναι το πρώτο μεγάλο promotion που ήρθε στην Ελλάδα μία φορά και θα έρθει ξανά και δεύτερη και τρίτη. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο event και ο κόσμος πραγματικά δικαιώθηκε 100% που πλήρωσε εισιτήριο για να δει αγώνες υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε μαχητές υψηλού επιπέδου.

Στόχος μας είναι στις 11 Μαρτίου να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο σόου και να αφήσουμε ικανοποιημένο το κοινό με τις επιλογές μας στο matchmaking.»