07/12/2023

Πανταζή made in Italy!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Από την Κυριακή βρίσκεται στην Ρώμη η Μαρία Πανταζή, που συνεχίζει αδιάκοπα την προετοιμασία της για την μεγάλη αναμέτρηση με την Αmel Debhy στις 15 Δεκεμβρίου, στην Γαλλία.

Οι δύο αθλήτριες θα διεκδικήσουν την ζώνη WKN που έχουν κατακτήσει σε διαφορετικές περιόδους. Η Μαρία κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο πέρσι στην Κύπρο και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την παγκόσμια ζώνη.

Όσον αφορά την προετοιμασία στην Ιταλία, την «Ιron Barbie» περιμένουν πολύ δυνατά sparring, με αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου κι αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει του αγώνα της.

Μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθεί σε αγώνες που θα γίνουν στην Ρώμη ως επίσημη καλεσμένη. Η ίδια μίλησε στο Fightsports. gr για την αγωνιστική της κατάσταση. « Είμαι πάρα πολύ καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Έχω χωρίσει την προπόνηση μου σε δύο μέρη. Τρέξιμο και sparring», ενώ συνέχισε δίνοντας το σύνθημα για την νίκη. « Έχω δει την αντίπαλο μου και θα προσπαθήσω πάρα πολύ να κερδίσω την ζώνη για τα ελληνικά χρώματα».  Τέλος η Πανταζή δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς που είναι πάντα δίπλα της. Συγκεκριμένα η G & G armament & Airsoft Center έδωσε τα χρήματα για την προετοιμασία στην Ιταλία. Οι υπόλοιποι χορηγοί που την υποστηρίζουν είναι οι Intersport,  Top ten, Sci- mx, billionmore.com, Gold- sea.