04/05/2024

Παναγιώτης Μιτσινίγκος: Διεκδικεί την ζώνη του πρωταθλητή της ISKA στην Δανία

O Πολίτης δίνει ματς…φωτιά στον Μιτσινίγκο

Ένα μεγάλο αγώνα για τον Παναγιώτη Μιτσινίγκο έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης στην Κοπεγχάγη.  Ο ανερχόμενος αθλητής του Zen Fighting Club θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή ISKA Youssef Assouik.

Πρόκειται για μία πολύ δυνατή αναμέτρηση με τον Έλληνα striker να αντικαθιστά τον Γιάννη Σοφοκλέους.  Ο Μιτσινίγκος έχει κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις συνεχόμενους αγώνες και έτσι θα είναι πανέτοιμος και σε αγωνιστική εγρήγορση για την νέα πρόκληση στην Δανία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πολίτη.

«Ένα σπουδαίο ματς πρόκληση στην Κοπεγχάγη για Παγκόσμιο Τίτλο της ISKA στα 72.5kg με όρους Κ-1 είναι η επόμενη μεγάλη αναμέτρηση για τον Παναγιώτης Μιτσινίγκος αθλητή της ομάδας μας του Zen Fighting Club το Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου.

Αντίπαλος ο σπουδαίος Μαροκινός Assouik που αγωνίζεται σε υπεράσπιση της ζώνης ISKA με σημαντικές περγαμηνές όπως παγκόσμιους τίτλους ISKA WMC & συμμετοχές στο Glory.

Ο Παναγιώτης έχει μόνο να κερδίσει από ένα τέτοιο αγώνα που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο σε νεαρή ηλικία και μόνο λίγους μήνες από το τέλος της στρατιωτικής του θητείας με το μέλλον να προδιαγράφεται λαμπρό.

Επίσης δηλώνει πάντα ετοιμοπόλεμος ερχόμενος να αντικαταστήσει τον Γιάννη Σοφοκλέους σε αυτό το matchmaking με τον τελευταίο να αδυνατεί να επιτύχει τα κιλά για τη ζώνη. Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ με σπουδαίες ευκαιρίες για τους μαχητές μας».