19/04/2024

Παγκόσμιοι αστέρες των μαχητικών που τίμησαν το Fightsports

Ο χαρακτήρας και η δυναμική ενός portal φαίνεται από τους αθλητές που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς. Έτσι και το Fightsports.gr στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έχει κυνηγήσει ανηλεώς τους παγκόσμιους αστέρες των μαχητικών αθλημάτων, με κάποιους από αυτούς να ανοίγουν τα χαρτιά τους στην ιστοσελίδα μας. Έξι αθλητές που είναι κορυφαίοι στο παγκόσμιο kickboxing και άλλοι έξι των Μικτών Πολεμικών τεχνών έχουν δώσει αποκλειστικές συνεντεύξεις λέγοντας μάλιστα ενδιαφέροντα πράγματα. Πάμε να τους δούμε.

Robin Van Roosmalen

Στις 30/01/2013 κάναμε ποδαρικό με τον Ολλανδό στις μεγάλες συνεντεύξεις, ο οποίος αποθέωσε τον Giorgio Petrosyan. Δείτε εδώ την συνέντευξη!

Dzhabar Askerov

Στις  31/10/2013 φιλοξενήσαμε τον δυναμικό Ρώσο Kickboxer που ζήτησε μέσω του Fightsports.gr μία νέα μάχη με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Διαβάστε εδώ τι μας είπε!

Enriko Kehl

Στις 28/08/2014 φιλοξενήθηκε ο μεγάλος Γερμανός Thai Fighter λίγο πριν την μάχη του με τον Buakaw. Μάλιστα τότε μας είχε αποκαλύψει πως έχει έτοιμο το σχέδιο εξόντωσης του Ταϊλανδού. Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις!

Davit Kiria

O δυναμικός Γεωργιανός κατέστησε σαφές πως δεν χάνει ξανά από τον Robin Van Roosmalen στις  21/10/2014 μέσω του Fightsports.gr. Διαβάστε εδώ τι είπε. 

Andy Ristie

Στις 17/01/2015 ήρθε η σειρά το Andy Ristie που εκνευρισμένος από τις προκλήσεις του Steve Moxon απάντησε στο Αυστραλό μέσω του portal μας. Διαβάστε εδώ τις αψιμαχίες!

Rico Verhoeven:

Στις 30/01/2015 ο πρωταθλητής του Glory μίλησε στο Fightsports.gr τονίζοντας πως δεν είναι αρνητικός να παίξει με κάποιον Έλληνα στα βαρέα. Δείτε τι είπε!

* Η συνέχεια των κορυφαίων αθλητών που έχουν φιλοξενηθεί στο μαχητικό portal θα περιλαμβάνει τους ΜΜΑ αστέρες που έχουν φιλοξενηθεί. Μείνετε συντονισμένοι!