23/04/2021

Πέγκυ Σταυριανού: Μία Ελληνίδα ανάμεσα στις «σκληρότερες» αθλήτριες της Nike

Δείτε το αφιέρωμα της NIKE στην Ελληνίδα αθλήτρια

Η Nike έκανε αφιέρωμα που αφορά την μητρότητα και τον αθλητισμό συμπεριλαμβάνοντας, την Πέγκυ Σταυριανού αθλήτρια του Fight Club Γαλατσίου. Το άρθρο αναφέρει σχετικά:

Μια Ελληνίδα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ανάμεσα στις σκληρότερες αθλήτριες της Nike. «Η μητρότητα φαίνεται διαφορετική για όλους. Αλλά ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή πώς το κάνετε, εσείς είστε η πιο σκληρή αθλήτρια» προωθεί σαν μότο η νέα καμπάνια της Nike για τη μητρότητα.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Nike με θέμα «Οι πιο σκληρές αθλήτριες» έχει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Η Πέγκυ Σταυριανού είναι ίσως η πιο σκληρή έγκυος αθλήτρια στο χώρο των μαχητικών σπορ καθώς κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της Nike κάνοντας προπόνηση Kick Boxing στο Fight Club Galatsi του Ιωάννη Θεοφάνους, 9,5 μηνών έγκυος στο δεύτερο τους παιδί.

Η Πέγκυ Σταυριανού συνέχισε να αθλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και συνέχισε τις προπονήσεις μέχρι την ημέρα του τοκέτου αποδεικνύοντας ότι τα μαχητικά σπορ μπορούν να είναι πολύ ασφαλή για τις έγκυες εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι υγείας.

To προσωπικό της βίντεο που ανέβασε στο youtube είναι διάρκειας ενός λεπτού χωρίς αντίπαλο και επαφή σε ασφαλές προπονητικό περιβάλλον. Αυτό το βίντεο τράβηξε τα βλέμματα της Nike η οποία συμπεριέλαβε στιγμιότυπο του στη νέα της διαφήμιση που μόλις κυκλοφόρησε. Δείτε το προσωπικό της βίντεο στο youtube εδώ:

Δείτε το στιγμιότυπο της στο νέο διαφημιστικό σποτ της Nike εδώ: