Οctagon Fighting: Η διοργάνωση του Κιλκίς και ο φιλανθρωπικός σκοπός

Οctagon Fighting: Η διοργάνωση του Κιλκίς και ο φιλανθρωπικός σκοπός

Το promotion έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς. Αναλυτικά:


«Μια νέα αθλητική διοργάνωση ξεκινάει δυναμικά την πορεία της από το Κιλκίς, έχοντας στόχο να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας των εγχώριων μαχητικών αθλημάτων και ταυτόχρονα να προβάλλει τα νέα ταλέντα και αθλητές που χρειάζονται αγώνες εμπειρίας έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Στόχος των διοργανωτών είναι να παρουσιαστούν  αγώνες επίλεκτων αθλητών καθώς και να παρουσιαστούν  αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου στα στυλ των Mma, K1, Low kicks καθώς και του grappling.

Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, θα πλαισιώσουν το main event σε αγώνες που στο στυλ του MMA θα καταγράφονται στα επίσημα rankings του sherdog.

Στα pre games, τα νέα ταλέντα των σχολών, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο των σχολών που εκπροσωπούν.

Μελλοντικός στόχος είναι σε κάθε κατηγορία να υπάρχει τίτλος που θα είναι διεκδικούμενος, μιας και η διοργάνωση θα επαναλαμβάνεται τρεις τουλάχιστον φορές σε ετήσια βάση.

Προσκαλούμε όλους τους φορείς, προέδρους ομοσπονδιών, προπονητές, δασκάλους σχολών, αθλητές να συμμετάσχουν στην αθλητική αυτή γιορτή, ώστε να προβάλλουμε τα μαχητικά αθλήματα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κάρτες αγώνων.