25/01/2020

Ο John Wayne Parr εξηγεί γιατί δεν πρέπει να μπλέκεις σε καυγά του δρόμου

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

O θρυλικός Kickboxer που αρεσκόταν σε καθαρό brawling όταν αγωνιζόταν, συμβουλεύει τους νεότερους να μην μπλέκουν σε καυγάδες, διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων.


Ο John Wayne Parr βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και ενώ διασκέδαζε, τον πλησίασε ένας άντρας και του ζητούσε επίμονα να χτυπηθούν! Ο Parr τονίζει πως ο άντρας πίστευε πως ο kickboxer ήταν Γαλλικής καταγωγής και γι’ αυτό ήθελε να καυγαδίσει.

Ο άγνωστος άντρας του έριξε κλωτσιά, ο Parr αντέδρασε ενστικτωδώς χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιά αλλά γλίστρησε και έπεσε κάτω. Τότε δέχτηκε ένα χτύπημα με σίδερο στο κεφάλι που του άφησε την ουλή που βλέπετε στην φωτογραφία.

«Έμαθα πως αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν κανόνες στον δρόμο και μπορεί να αποβεί μοιραίο. Κάθε φορά που βλέπω την ουλή, είμαι ευτυχισμένος που ζω», είναι τα λόγια του.

Aξίζει να σημειώσουμε πως ο Parr έχει προγραμματισμένους αγώνες πυγμαχίας και kickboxing το επόμενο διάστημα. Στις 18 Αυγούστου αγωνίζεται στο Rizin με τον Danilo Zanolini. Στις 29 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τον Anthony Mundine σε αγώνα μποξ.