Ξανθή Ραυτοπούλου: Δεν νομίζω να έχω προσπαθήσει περισσότερο σε αγώνα

Ξανθή Ραυτοπούλου: Δεν νομίζω να έχω προσπαθήσει περισσότερο σε αγώνα

Τον απολογισμό της για την σημαντική νίκη που πέτυχε χθες έκανε η Ξανθή Ραυτοπούλου που σε ένα πολύ δυνατό ματς με την Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, επικράτησε με πλειοψηφική απόφαση.


«Δεν νομίζω να έχω προσπαθήσει περισσότερο σε αγώνα. Και δεν μιλάω τόσο για τη διάρκεια του αγώνα όσο για τη περίοδο της προετοιμασίας μου. Γιατί εκεί είναι ο πραγματικός αγώνας.

Οι προπονήσεις, η διατροφή, η κούραση, το στρες, η ψυχολογία, η πίεση.. Να ξεπερνάς τον εαυτό σου, να τον χάνεις μέσα σε όλο αυτό και να τον ξαναβρίσκεις. Το θέμα όμως είναι να αντιληφθούμε πως χωρίς αυτό θα ήμασταν «άδειοι» και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της διαδικασίας.

Είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό να κοιτάτε τα αγαθά που αποκομίσατε», ανέφερε σχετικά στην σελίδα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν νομίζω να έχω προσπαθήσει περισσότερο σε αγώνα. Και δεν μιλάω τόσο για τη διάρκεια του αγώνα όσο για τη περίοδο της προετοιμασίας μου. Γιατί εκεί είναι ο πραγματικός αγώνας. Οι προπονήσεις, η διατροφή, η κούραση, το στρες, η ψυχολογία, η πίεση.. Να ξεπερνάς τον εαυτό σου, να τον χάνεις μέσα σε όλο αυτό και να τον ξαναβρίσκεις. Το θέμα όμως είναι να αντιληφθούμε πως χωρίς αυτό θα ήμασταν «άδειοι» και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της διαδικασίας. Είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό να κοίτατε τα αγαθά που αποκομίσατε! #fight #fighter #amazone #muaythaigrandprix #kickboxing #kickboxinggirl #motivation @muaythaigp_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xanthippi Raf (@xanthippi_raftopoulou) στις