19/04/2024

Νίκος Κελέκης: Περιμένω δυνατό ματς με Χατζηχρόνογλου

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πολύ δυνατό ματς περιμένουμε στα pre- games του Κ- 1 World Max μεταξύ του Νίκου Κελέκη και του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Κελέκης σε δηλώσεις του στο Fightsports. gr.

«Είμαι ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Περιμένω δυνατή μάχη και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Με βοήθησε πολύ ο αγώνας μου στην Αυστραλία. Ήταν μία επιπλέον εμπειρία που θα με ενισχύσει και στο Κ-1», τόνισε ο αθλητής από την Καβάλα που συνέχισε μιλώντας για τον αντίπαλο του.

« Τον ξέρω τον Αλέξανδρο και σαν αντίπαλο και σαν άνθρωπο. Είναι φίλος μου και έχω δει τα αδύναμα σημεία του όπως κι αυτός. Δεν έχουμε κάνει sparring παρά το ότι πολλές φορές φτάσαμε να ανέβουμε στο ίδιο ρινγκ», επεσήμανε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μίλησε και για το μεγάλο του όνειρο.

« Στόχος μου είναι μία πρόκριση στο Κ-1 της Ιαπωνίας ή  οπουδήποτε αλλού γίνει».  Για το τέλος ο Κελέκης μας έκανε την πρόβλεψη του για τις 15 Δεκεμβρίου και τον νικητή του Κ-1.

« Πρώτος και καλύτερος ο Ζαμπίδης ενώ και Sower  είναι πολύ δυνατός. Φέρελπις είναι και Ngimbi. Το ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει ζώνες δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικοί» και πρόσθεσε, «Το πρόσφατο sparring μου με τον Ζαμπίδη ήταν το μεγαλύτερο δώρο μετά την επιστροφή μου από την Αυστραλία».