03/05/2024

Μπλάνας ο αντι- Μήσιας στην τετράδα του «The Battle»

Ο τραυματισμός του Παύλου Μήσια αλλάζει τα σχέδια της τετράδας στο «The Battle» αφού βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Μάριου Μπλάνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο πολύ δυνατός και έμπειρος Marios Blanas από τους Spartan Warriors G.Gidakos, θα είναι ο αντικαταστάτης του Pavlos Misias που τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο 4 Μen Εlimination Grand Prix για τον Εθνικό τίτλο της WKN Greece στην Light Heavyweight κατηγορία.

Ο Μπλάνας έρχετε να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο »Scarface» αφού μιλάμε για ένα αθλητή με αρκετά ματς στην πλάτη του, με μεγάλο παλμαρέ στις κινήσεις του και πάντα πολύ επικίνδυνο. Επίσης έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Giannis Manolas, που επίσης βρίσκεται στην τετράδα και σίγουρα οι δυο τους θα προσφέρουν τρομερό θέαμα είτε βρεθούν στον ημιτελικό είτε στον τελικό.

Μάριος Μπλάνας λοιπόν στο THE BATTLE 18, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι αφού και οι 4 είναι υπέροχοι και θέλουν να φύγουν με την ζώνη του πρωταθλητή WKN ανάμεσα από την μέση τους.

Ραντεβού στις 29 Απριλίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do».