20/09/2020

«Μπαμ» με Γιδάκο το Iceman Fight Night

Ο F 16 έτοιμος για νέα πτήση

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Νίκος Γιδάκος θα δοκιμαστεί σε επαγγελματικό αγώνα striking, στο Iceman Fight Night με αντίπαλο τον Francesco Ladanza. Ο Έλληνας Καρατέκα προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο Combat Strike. Αναλυτικά η ανακοίνωση του promotion. 

«Το κλου της βραδιάς στην διοργάνωση Ice Man Fight Night 2 που θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Γ. Στεφανόπουλος στο Περιστέρι, θα είναι η διεθνής αναμέτρηση του Νίκου Γιδάκου απέναντι στον Ιταλό Francesco Ladanza.

Ο πολυνίκης καρατέκα του Spartan Warriors Gym Νίκος F16 Γιδάκος με αξιοζήλευτες περγαμηνές στο αγωνιστικό Καράτε – εννέα φορές βαλκανιονίκης, τέσσερις πρωταθλητής Ευρώπης και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της SKIF – θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά με κοφτό γάντι, αυτήν την φορά στο ρινγκ του Iceman Fight Night 2 και έχοντας απέναντι του τον σκληροτράχηλο Ιταλό μαχητή Francesco Ladanza με επαγγελματικό παλμαρέ στο Muay Thai.

Το Iceman 2 του Περιστεριώτη διοργανωτή Ζαφείρη Κωτσάκη θα γίνει και φέτος με την αιγίδα του δήμου Περιστερίου και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα επόμενα ζευγάρια».