Μπαγλατσάκος vs Κωνσταντινίδης στο International Fight Club Open

Μπαγλατσάκος vs Κωνσταντινίδης στο International Fight Club Open

Τον αγώνα του Στέφανου Μπαγλατσάκου με τον Ιορδάνη Κωνσταντινίδης έδωσε στην δημοσιότητα η διοργάνωση International Fight Club Open. Ο αγώνας έγινε το 2017 και είναι από τις επίσημες κάμερες της NOVA. Αναλυτικά η ανακοίνωση. 


«IFCO 2017 (Part II) – Στέφανος Μπαγλατσάκος VS Ιορδάνης Κωνσταντινίδης – 63,5kg K1 FINAL. O τελικός των 63,5kg στο τουρνουά Κ1 του International Fight Club Open 2017 – Part II (26/11/2017), όπως προβάλλεται από τα κανάλια της NOVA.

Κόκκινη Γωνία: Στέφανος Μπαγλατσάκος – Mallios Team
Μπλε Γωνία: Ιορδάνης Κωνσταντινίδης – ΑΣ Αρένα Παλαιολόγος
 
Στις 18 Νοεμβρίου 2018, έρχεται το ανανεωμένο τουρνουά μαχητικών σπορ International Fight Club Open 2018. Με νέες, σπουδαίες συνεργασίες και νέα στυλ στους ερασιτεχνικούς αγώνες, αλλά και το μίνι τουρνουά Κ1 5 κατηγοριών με 1000€ μετρητά για κάθε πρωταθλητή.

Έρχονται περισσότερα νέα σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του Fight Club Galatsi ( https://www.facebook.com/ fightclubgal… ) και International Fight Club Open ( https://www.facebook.com/ internationa… ) στο Facebook, καθώς και στο site μας, https://fightclubgalatsi.gr . Δείτε το βίντεο».