29/05/2020

Μελέτης Κακουμπάβας: Ο Hemmers είναι ξεχωριστός και είναι ευκαιρία να μάθουμε από αυτόν

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του Ελληνικού kickboxing θα είναι παρών στο σπουδαίο σεμινάριο του Nick Hemmers στις 24 Φεβρουαρίου.


Ο Μελέτης Κακουμπάβας που έχει πολύ καλή άποψη για τον Ολλανδό μιλάει για μία μεγάλη ευκαιρία να μάθουν προπονητές και αθλητές πράγματα από τον μετρ του είδους στο στυλ.

«Γνωρίζω πολλά για τον Nick Hemmers κι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι πως έχει μεγαλώσει δίπλα σε έναν θρύλο όπως ο Ramon Dekkers. Το Ολλανδικό kickboxing για πολλούς είναι το κορυφαίο λόγω θεάματος και επιθετικού στυλ», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Nightmare που συνέχισε μιλώντας για τα μεγάλα σεμινάρια που κάνουν καταξιωμένοι προπονητές και βοηθούν στην εξέλιξη των Ελλήνων.

«Η επαφή με άλλες κουλτούρες και διαφορετικούς τρόπους σκέψης πάνω στην προπόνηση, βοηθάει αθλητές και δασκάλους. Όποιος έχει παρακολουθήσει άλλες σχολές στο εξωτερικό εξελίσσεται στο άθλημα, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτό το σπουδαίο προπονητή στη χώρα μας. Είναι μία σπουδαία κίνηση και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του σεμιναρίου γι’αυτή την ευκαιρία». 

Τέλος ο Μελέτης μίλησε για το αγωνιστικά του σχέδια που περιλαμβάνουν αγώνες που έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι.

«Σχεδιάζω τα αγωνιστικά πλάνα μου πάντα με τον μάνατζερ μου Χρήστο Παπαναγιώτου και προπονούμαι εντατικά με το δάσκαλό μου Νίκο Κρητικό για τρεις αγώνες που έχουμε κλείσει ήδη μέχρι το καλοκαίρι». 

Το σεμινάριο του Nick Hemmers θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου στο Legacy Fight Club του Θανάση Κίλα. 

Photo:Studio Karteris