28/03/2024

Μελέτης Κακουμπάβας: Η ιστορία του μοναχικού… νοκάουτερ!

Έπονται δημοτικές εκλογές και ο Μελέτης Κακουμπάβας σαν «Δήμαρχος» της Χαλκίδας έχει την τιμητική του. Ο λόγος για τον οποίο ξεκινάω να γράψω αυτό το άρθρο για τον «Εφιάλτη» δεν είναι μονάχα για να εγκωμιάσω την τρομακτική του δύναμη και το πάθος του για το νοκ – άουτ, αλλά να του… κρούσω και τον κώδωνα του κινδύνου ως προς την πραγματική καριέρα που αρμόζει στον Μελέτη και πρέπει από… χθες να την κυνηγήσει!


O Κακουμπάβας είναι ο μοναδικός kickboxer και για μια βραδιά… πυγμάχος στην Ελλάδα ο οποίος όταν μπαίνει μέσα στο ρινγκ, βλέπεις με το… καλημέρα τι θέλει να κάνει! Να ρίξει ξάπλα… Τι γουστάρει να βλέπει ο κόσμος όταν πληρώνει εισιτήριο; Ξάπλες φυσικά… Ε, ναι ο Μελέτης στην προκειμένη περίπτωση είναι ο καλύτερος «ταξιθέτης» που τον πληρώνεις κι εξαργυρώνει τη δουλειά του.

Το καλό με τον «δήμαρχο» είναι πως από πιτσιρικάς ακόμη κι όταν έχανε πλακωνόταν μέσα στο ρινγκ και δεν έπεφτε αμαχητί. Προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους kickboxer που έχουν περάσει ποτέ από τα μέρη μας, όμως το παράπονο μου δεν θα το κρύψω.

Έπρεπε μετά τη νίκη κόντρα στον επίσης εξαιρετικό Νίκο Παπαδημητρίου ο Μελέτης να μαζέψει τα τσανάκια του και να πάει στην Ολλανδία! Ο Μελέτης κάνει φοβερή δουλειά με τον Τάσο Τσάλα, αλλά χρειάζονται το κάτι παραπάνω  για να μπορέσει ο Χαλκιδαίος από χθες κιόλας να ψάξει το όνειρο της καριέρας εκτός Ελλάδας.

Ναι, χρωστάει μια ρεβάνς στον Παπαδημητρίου, αλλά είναι κρίμα ένας τέτοιος παίκτης με τόση δύναμη να μην δώσει μια σειρά αγώνων στο εξωτερικό. Ένας αγώνας με τον Salah εμένα προσωπικά δεν μου λέει πολλά. Ήξερα ότι ο Μελέτης θα τον κάνει κομμάτια τον… Μήτρογλου του kickboxing. Απογοητεύτηκα όμως γιατί δεν τον είδα μετά απ’αυτή τη νίκη να ψάχνει κι άλλα παιχνίδια στο Enfusion. Ακόμη και στο SuperKombat που θεωρώ πως τους παίκτες της κατηγορίας ο Κακουμπάβας θα τους διαλύσει.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο Μελέτης να φύγει γρήγορα στο εξωτερικό. Να μείνει αρκετό καιρό και να προπονηθεί μαζί με σκληρούς και καταξιωμένους μαχητές. Σχετικά με τον αντίπαλο που θα ήθελα να δω τον Μελέτη, πέρα από τη ρεβάνς με τον Παπαδημητρίου ο ομογενής Καραθανάσης είναι ότι πρέπει.