24/04/2024

Μαύρη ζώνη στο kickboxing ο Γιάννης Μπιλανάκης

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς αθλητές των Gerontis fighters προχωράει με σταθερά βήματα προς την κορυφή.Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου. 


«Ο Μπιλανάκης Ιωάννης είναι ένας αθλητής που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του , μας έχει κάνει υπερήφανους επανειλημμένες φορές σε πρωταθλήματα πανελλήνιου και ευρωπαϊκού επίπεδου.

Πάντα μαζί με τον προπονητή του κ. Γεροντή Ιωάννη προσπαθούν να χτίσουν γερές βάσεις για την μελλοντική του πορεία.  Έχει μυηθεί στον αθλητισμό εδώ και αρκετό καιρό και έχει καταφέρει να απασχολήσει θετικά την κοινή γνώμη  με τις διακρίσεις του αλλά και με την άριστη διαγωγή του .

Πλέον μετά την εμπειρία που έχει αποκτήσει, έδωσε προαγωγικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε με επιτυχία ώστε να αποκομίσει το δίπλωμα της  μαύρη ζώνης από την μοναδική αναγνωρισμένη ομοσπονδία kick boxing στην Ελλάδα, που μπορεί να παρέχει στα παιδιά όλα τα προνόμια του αθλητισμού όπως μόρια, άνευ κτλ. 

Η πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing έχει στους κόλπους της σωματεία, τα οποία έχουν φίλαθλη ιδιότητα με προπονητές οι οποίοι διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι  εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο γυμναστήριο των Gerontis fighters στην πόλη του Αγίου Νικολάου από τον προπονητή του συλλόγου , ο οποίος διαθέτει και δίπλωμα εξεταστή .

Ο Μπιλανάκης Ιωάννης έχει ήδη  προσκομίσει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία kick boxing το δίπλωμά του και πλέον είναι και επίσημα ο μοναδικός εν ενεργεία αθλητής στην περιοχή του Αγίου Νικολάου με επίσημο αναγνωρισμένο δίπλωμα μαύρης ζώνης στο άθλημα του kick boxing. 

Ο τόπος μας χρειάζεται τέτοιους αθλητές με παιδεία, θέληση και ταπεινότητα διότι μόνο αυτά τα παιδιά καταφέρνουν να είναι διαχρονικοί πρωταθλητές όπως μας έχει διδάξει και η ιστορία. Να προσπαθούν ξεχνώντας το τι έχουν καταφέρει αλλά κοιτάζοντας τον επόμενο τους στόχο. Αυτοί οι αθλητές δίνουν  παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους πηγαίνοντας  ένα βήμα παραπάνω τον αθλητισμό στον τόπο μας. 

Τα συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά  και  στους γονείς του Μπιλανάκη Ιωάννη για τον χαρακτήρα και την διαγωγή που έχει επιδείξει».