28/03/2024

Μαρίνα Σάζη: Παροτρύνω τις γυναίκες να ξεκινήσουν το Kickboxing

Kάθε κορμί θέλει θυσίες, έτσι και η Μαρίνα Σάζη γνωρίζει απ’ αυτές… Η γνωστή τραγουδίστρια προπονείται στο στυλ του Kickboxing, το οποίο συστήνει ανεπιφύλακτα, καθώς την κάνει να νιώθει ήρεμη, με καθαρό μυαλό και πάνω απ’ όλα πυγμή.

« Με το Kickboxing ασχολούμαι περίπου 6 μήνες και έχω πωρωθεί με αυτό το άθλημα. Στη δουλειά μου βιώνω καθημερινά άγχος και τρέξιμο. Το Kickboxing με βοηθάει να έχω ψυχοσωματική ισορροπία και υγεία. Μπορώ να αντιμετωπίσω τα προβλήματα μου με περισσότερη ηρεμία, καθαρό μυαλό και πυγμή», τόνισε αρχικά η σέξι τραγουδίστρια που τονίζει πως το Kickboxing έχει δύο μορφές.

« Σαν άθλημα είναι πολύ σκληρό, όταν προπονείσαι σε αγωνιστικό επίπεδο. Στην δικιά μου περίπτωση το χρησιμοποιώ σαν αερόβια άσκηση και εκτόνωση. Το ξεκίνησα δοκιμαστικά με τον personal trainer μου, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που το προσθέσαμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα», ανέφερε η Σάζη που μίλησε για την συμβολή του προπονητή της.

« Τον προπονητή μου τον λένε Λάμπρο Ντάνα. Με έχει κάνει να αγαπήσω το άθλημα. Είχε τον τρόπο να μου δείξει τα πλεονεκτήματα του αθλήματος και το πόσο ενδιαφέρον είναι».

Τέλος η Μαρίνα στέλνει το μήνυμα της στις γυναίκες,, συμβουλεύοντας της να τρέξουν στα γυμναστήρια!

« Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι αυτά τα αθλήματα είναι βάρβαρα. Φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα. Η προπόνηση έχει στόχο την σωματική υγεία. Χρειάζεται φυσικά προσοχή από τον προπονητή και τον ασκούμενο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και τις παροτρύνω να το κάνουν».