02/05/2024

Κώστας Μιρζάεφ: Πολλές εκπλήξεις στο παιχνίδι μου…

Ο Κώστας Μιρζάεφ σε μερικές ημέρες καλείται να υπερασπιστεί τον άτυπο τίτλο του φαβορί που κατέχει στην τετράδα που «έφτιαξε» το «Urban Fighters» και μας την παρουσιάζει στις 30 του Γενάρη στην Αρένα των «Fighters» στον Πειραιά. Το fightsports.gr επικοινώνησε με τον πολύπειρο Μιρζάεφ ο οποίος «κατεβαίνει» στην Αθήνα και όπως έχει κάνει τις περισσότερες φορές αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Πώς όμως ο Μιρζάεφ διαχειρίζεται τον τίτλο του φαβορί που κατέχει; Και ποιος κατά τη δική του άποψη είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος της συγκεκριμένης βραδιάς: «Φαβορί ποτέ δεν υπάρχει στον αγώνα μας. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας και σκληρής προπόνησης και οι τρεις αντίπαλοι έχουν διαφορετικό στιλ όποτε δε μπορώ να ξεχωρίσω τον δυσκολότερο αντίπαλο».

Αν και δεν αγωνίζεται τόσο συχνά ο Μιρζάεφ έχει τον τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού που συχνά – πυκνά τον μνημονεύει. Το fightsports.gr ρώτησε τον έμπειρο fighter ποιος είναι ο επόμενος στόχος του μετά το «Urban». H απάντηση του ξεκάθαρη τόσο ώστε να αφήνει ορθάνοιχτες τις πόρτες για δυνατές μάχες: «Μετά το URBAN είμαστε ανοιχτοί σε κάθε δυνατή πρόκληση – πρόσκληση». 

Εν κατακλείδι καλέσαμε τον «DaGreat» να μας πει για την προετοιμασία του και για το τι να περιμένει ο κόσμος απ’αυτόν στις 30 Ιανουαρίου: «Η προετοιμασία είχε πολλά δυνατά σπάρινγκ με δυνατούς αντιπάλους και κάποιες εκπλήξεις στο παιχνίδι μου που δε περιμένετε».