29/11/2023

Κυρίαρχος ο Μίλος συνεχίζει τις νίκες

Το main event της βραδιάς ήταν όλα τα λεφτά μεταξύ του Αλέξανδρου Μίλου και του Αλέξανδρου Αρβανίτη. Ο Μίλος σαφώς με μεγαλύτερη εμπειρία μπήκε χαλαρός στο ματς όμως ο Αρβανίτης ανέβασε την ένταση του παιχνιδιού και τότε άρχισε ένα κρεσέντο σκληρών χτυπημάτων από τους δύο μαχητές.


Ο πρώτος γύρος τους βρήκε με σκισίματα στο πρόσωπο αλλά ικανοποιημένους που είχαν ξεσηκώσει το κοινό.

Στο δεύτερο γύρο του Rama Camp μπήκε αποφασιστικά και με συνεχόμενα χτυπήματα κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον Αρβανίτη. Εκείνη την στιγμή «πάγωσε» ο κόσμος στο Έναστρον καθώς υπήρξε ανησυχία για τραυματισμό του παίκτη.

Ευτυχώς ο Αρβανίτης σηκώθηκε μετά από λίγο. Το ματς έλαβε τέλος και ήταν εντυπωσιακό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού οι δύο αθλητές κατέθεσαν ψυχή για χάρη του κοινού. Ο Μίλος στην κατηγορία των 80 κιλών είναι σούπερ λύση για μεγάλα παιχνίδια.

Έχει παίξει με πολλούς 80αρηδες της χώρας και μάλιστα τους έχει κερδίσει. Είναι αθλητής που έχει την δυνατότητα να παίξει τόσο στο στυλ του kickboxing όσο και στο thai. Εύλογα πάει το μυαλό μας στον Πέτρο Σκαφιά που φέτος έχει ξεχωρίσει στην κατηγορία και μοιάζει να είναι το επόμενο ιδανικό match up.

Τρομερό ΚΟ από τον Αλέξανδρο Μίλο (ο Αρβανίτης είναι καλά στην υγεία του) #ko #muaythai #fightsports #fightsportsgreece #figjtsportsgr #mtgp #enastron

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις