29/04/2024

Κοχλιαρίδης για Colosseum: «Εχω να παίξω εννέα μήνες και θέλω να δώσω θέαμα»

Στο Fightsports.gr μίλησε ο Παύλος Κοχλιαρίδης ενόψει της μάχης του στο Colosseum την 1η Δεκέμβρη.


Εννέα μήνες μακριά από τη δράση δεν είναι λίγοι, οπότε λογικό είναι ο Παύλος Κοχλιαρίδης μας λέει ότι διψάει για τον αγώνα του το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Ρουμάνο, Vasile Amaritei.

Διαβάστε τι λέει στο Fightsports.gr ο μαχητής του Νάσσου Γλυκή για την επιστροφή του στο ρινγκ, για το 2019 και το 2020 που υπόσχεται να είναι οι χρονιές του. Απάντησε επίσης στο ερώτημα με ποιον Έλληνα θα μοιραζόταν την αρένα, όπως επίσης κι αν θα έπαιρνε την απόφαση να μετακινηθεί στην heavyweight κατηγορία!

Για το πώς νιώθει που επιστρέφει σε μάχη μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης: «Νιώθω υπέροχα που θ’ αγωνιστώ στην πόλη μου αν και περισσότερο μου αρέσει να παίζω εκτός έδρας λόγω του ότι έχω το άγχος του κόσμου που θα έρθει να μας υποστηρίξει. Μετά τον τραυματισμό μου τον Δεκέμβριο στην Κέρκυρα και ξανά στην Αγγλία τον Μάρτιο επανέρχομαι έπειτα από εννέα μήνες.»

Για το αν θα ήθελε να παίξει με κάποιον Έλληνα: «Έχω παίξει με παρά πολλούς στην κατηγορία μου στα -91 κιλά, όποτε δεν έχω θέμα. Χαρά μου να μοιραστώ το ρινγκ με όποιον ενδιαφέρεται από την κατηγορία.»

Η άποψή του για το αν η Θεσσαλονίκη είναι πλέον πιο δραστήρια από την Αθήνα σε μαχητικές διοργανώσεις: «Θεωρώ πως κινούμαστε σε πολύ καλά πλαίσια! Έχει ανεβεί το επίπεδο στη Μακεδονία και το Colosseum είναι μια παρά πολύ δυνατή διοργάνωση η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.»

 

Για το αν το 2019 θα είναι γεμάτο αγώνες, σχολίασε: «Πιστεύω το 2019 και το 2020 θα είναι οι χρονιές μου με αγώνες στο εξωτερικό για τους οποίους μιλάμε ήδη με τον δάσκαλό μου. Μας πήγε πίσω λίγο ο τραυματισμός μου στον αγώνα μου στην Αγγλία.»

Για το αν σκέφτεται ν’ ανέβει στην βαριά κατηγορία: «Όχι, για τη μεγάλη κατηγορία είμαι κοντός (γέλια) δεν είναι τα κιλά μου. Είμαι 1.85 στο ύψος, πιστεύω θα ήθελα τουλάχιστον άλλους 10 πόντους για να πάω στην heavyweight.»

Για το μήνυμα που έχει να στείλει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης που θα πάει στο Colosseum την 1η Δεκέμβρη: «Το μήνυμά μου είναι να στηρίξουμε αυτή τη διοργάνωση γιατί έχει γίνει με μεράκι από τον δάσκαλο μου, με πολύ κόπο και τρόπο, με φοβερή τεχνογνωσία, μεγάλο μπάτζετ και μια πολύ δυνατή κάρτα στην οποία ο κόσμος θα απολαύσει τρομερό θέαμα. Σας καλούμε όλους στις φοβερές εγκαταστάσεις του Paok Sports Arena. Nα είστε όλοι εδώ την 1η Δεκέμβρη.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το Fightsports για τη συνέντευξη. Επίσης, τον δάσκαλό μου Νάσσο Γλυκή, τους Budofighters, όλα τα δικά μου άτομα που βρίσκονται κοντά μου και με στηρίζουν, τους χορηγούς μου: Εταιρία Αλφακομ, Άλφα παγωτά, Alfa frigor, τα Αρώματα Ζωής, Κώστα Καράμπελα fruits,την εταιρία Force 1 και τον κύριο Τσάλα, το κομμωτήριο Billy Barbero και το ψητοπωλείο Friends.»