18/04/2024

«Κλείδωσε» του Ζαμπίδη στο Survivor!

Το ατύχημα των «Μαχητών» φέρνει ανακατατάξεις στις ομάδες του Survivor και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fightsports ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα είναι ο επόμενος «Διάσημος» που θα ενταχθεί στο δημοφιλές παιχνίδι που έχει πραγματικά… διαλύσει τις τηλεθεάσεις.  


Ο κορυφαίος Έλληνας kickboxer ήταν από τους πρώτους που είχαν μπει στις λίστες των ανθρώπων του ΣΚΑΙ πριν καν ξεκινήσει το σόου παρ’όλα αυτά τότε δεν είχε προχωρήσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα νέα δεδομένα στο Survivor και η δημοφιλία του σόου ανάγκασαν τους παραγωγούς να κάνουν νέα πρόταση στον «Iron Mike» για να τον πείσουν να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Fightsports μέσα από τον ΣΚΑΙ o Ζαμπίδης έχει πει το «ναι» και από την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να μπει κι αυτός στην καθημερινότητα του Survivor.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν ο πρώτος που είπε αρχικά στον Σάκη Τανιμανίδη να σκεφτούν την περίπτωση Ζαμπίδη με τον παρουσιαστή να δεσμεύεται πως θα κάνει κουβέντα με τον Τούρκο παραγωγό εκ νέου για το θέμα του Mike.

Όταν ο Τανιμανίδης είπε στον παραγωγό για το κεφάλαιο: Μιχάλης Ζαμπίδης ο Τούρκος επικοινώνησε άμεσα με τον Tarik Solak, πασίγνωστο συμπατριώτη του μάνατζερ ο οποίος έκανε το… κονέ για να πειστεί ο Έλληνας μαχητής να πει το μεγάλο «ναι».

Οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί παρ’όλα αυτά υπάρχει δυσαρέσκεια από μερικούς και ειδικά από τους «Μαχητές» οι οποίοι θεωρούν ότι με την ένταξη Ζαμπίδη στο ριάλιτι οι ισορροπίες θα αλλάξουν υπέρ των «Διάσημων». Το ΣΚΑΙ όμως έχει μελετήσει διαφορετικά τα πράγματα με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Μιχάλης θα μπει στους «Μαχητές» και η Ελισάβετ με τον Τσανγκ θα πάνε στους απέναντι.

Είναι καταπληκτικό πάντως που o παγκοσμίου φήμης kickboxer θα μπει στο Survivor αφού περιμένουμε σαν τρελοί να δούμε αν θα είναι αυτός που τελικά που θα κλέψει τη νίκη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως «Ντάνο» ο οποίος προελαύνει στα αγωνίσματα και την υποστήριξη του κόσμου φυσικά.

Καλή πρωταπριλιά σε όλους με υγεία και αν μας διαβάσουν εκεί στον ΣΚΑΙ ας σκεφτούν για το επόμενο Survivor τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Θα έχει πραγματικά φοβερό ενδιαφέρον…