01/05/2024

Καρούσος – Εξακουστίδης στο «No Limits!»

Χείμαρρος ειδήσεων σήμερα για το «No Limits» το οποίο ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της promoter Γεωργίας Μπιτάκου το main event της επόμενης διοργάνωσης μετά το επετειακό σόου με τη μάχη του Μελέτη Κακουμπάβα και του Φλοριάν Μάρκου. 

Σύμφωνα λοιπόν με την Ελληνίδα διοργανώτρια ο Σταύρος Εξακουστίδης με τον Θανάση Καρούσο θα συγκρουστούν στο «No Limits 28» σε μία ρεβάνς δίχως… αύριο, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που και οι δύο kickboxer πρέπει να δώσουν απαντήσεις. Να θυμίσουμε πως οι δύο τους έχουν παίξει πριν από μερικά χρόνια στο «Best Fighter» με τον Καρούσο να είναι ο νικητής, αλλά τον Εξακουστίδη να αμφισβητεί το αποτέλεσμα.

Η Γεωργία Μπιτάκου ανακοίνωσε επίσης πως πριν το «No Limits 27» θα γίνουν Trials, την ίδια μέρα δηλαδή στις 23 Απριλίου και η επιτροπή με καταξιωμένους ανθρώπους των μαχητικών αθλημάτων που θα στηθεί εκείνη την ημέρα θα κρίνει και θα επιλέξει τους μαχητές που θα παίξουν στο «No Limits 28» που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τη δεύτερη δεκαετία ζωής του promotion.