28/03/2024

Κέλλυ Βασιλειάδου: Το πρωί kickboxing, το βράδυ τραγούδι!

Πως μπορούν άραγε να συνδυαστούν αυτά τα δύο; H σέξι τραγουδίστρια Κέλλυ Βασιλειάδου κάνει εντατικά προπονήσεις Kickboxing στον Πρωτέα Ραφήνας του Αποστόλη Πολυχρονάκη. Εκεί το μαχητικό άθλημα έγινε κομμάτι της ζωής της και η ίδια μας μιλάει για τους λόγους που την ώθησαν να κάνει kickbox.

« Κάνω 14 χρόνια kickboxing, δηλαδή από πολύ μικρή. Πριν ξεκινήσω έκανα διάφορα αθλήματα, αλλά δεν  με γέμιζαν. Κάποια στιγμή ο πατέρας μου, με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Έτσι με πήγε σε μία σχολή kickboxing. Εκεί έγινε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ, όσο με κρατούν οι δυνάμεις μου», ανέφερε αρχικά η όμορφη Κέλλυ που συμπλήρωσε. « Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι πολύ καλή σωματική άσκηση κι έχει πολλά οφέλη», ανέφερε η τραγουδίστρια που προπονείται στην σχολή του Αποστόλη Πολυχρονάκη. « Είμαι στον σύλλογο Πρωτέα Ραφήνας, με προπονητή τον Απόστολο Πολυχρονάκη».

Τέλος η Κέλυ Βασιλειάδου μας μίλησε για τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες.

«Έχω την δουλειά μου που είναι ένα εξίσου μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και το κάνω περισσότερα χρόνια από το Kickbox. Είναι το τραγούδι. Αυτό τον καιρό ετοιμάζω την σεζόν μου σε μαγαζί στην Αθήνα, ενώ θα κάνω και κάποια live παράλληλα».