25/04/2024

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει

Μπορεί σήμερα ο μεγάλος σταρ των ταινιών δράσης και πολεμικών τεχνών να προσπαθεί να ανακτήσει την χαμένη του δόξα με σίκουελ των μεγάλων επιτυχιών του όπως το «kickboxer 2» αλλά μάλλον στη νέα γενιά είναι πιο γνωστός ως ο τύπος που έκανε σπαγκάτο ανάμεσα σε δύο φορτηγά σε εκείνη την διαφήμιση.

Άντε κάποιοι να τον ξέρουν και από το τρομερό giff που τον δείχνει να χορεύει με…χάρη; Μια σκηνή που είναι βγαλμένα από το πρώτο Kickboxer μάλιστα.

.

Όμως φαίνεται ότι τα ηνία του ονόματος Βαν Νταμ στο χώρο θεάματος είναι έτοιμη και με το παραπάνω να τα αρπάξει η 26χρονη πανέμορφη κόρη του ηθοποιού που έγινε γνωστός ως «Οι μυς από τις Βρυξέλλες».

Η Bianca Bree Van Damme είναι και αυτή ηθοποιός, με συμμετοχές σε κάποιες από τις όχι και ιδιαίτερα γνωστές ταινίες του πατέρα της όπως, Assassination Games, Six Bullets, U.F.O., Welcome to the Jungle και Full Love. Μάλιστα εκτός από την ηθοποιία έχει πάρει και το μικρόβιο των πολεμικών τεχνών του Βαν Νταμ αλλά και από την μητέρα της  Gladys Portugues η οποία ήταν  διάσημη αθλήτρια  fitness.

Εμείς πάντα δηλώνουμε καθαρά πως η Bianca έχει όλα τα φόντα να επαναλάβει και να ξεπεράσει τον πατέρα της σε ταινίες δράσεις και ήρθε η ώρα να περάσει στο προσκήνιο. Δεν μας πιστεύεται; Δείτε: