03/04/2020

Επίδειξη του Fight Club Πάτρας

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Fight Club Πάτρας για την επίδειξη των αθλητών του. Αναλυτικά:


«Οι ετήσιες καλοκαιρινές επιδείξεις του μεγαλυτέρου Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων, στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκαν την Δεύτερα 02 Ιουλίου στις 20.30 για ακόμη μία χρονιά.

Οι ακαδημίες των τμημάτων Tae Kwon Do – Πυγμαχίας – Kick Boxing & Ρυθμικής, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μέσα σε ένα φανταστικό τρίωρο υπέρ-θέαμα που τα είχε όλα.

Κλείνοντας μια καταπληκτική αγωνιστική χρονιά σε όλα τα τμήματα, με πληθώρα διακρίσεων σε Ελλάδα & Εξωτερικό, αλλά και στην ανάληψη και διεκπεραίωση σημαντικών διοργανώσεων & εκδηλώσεων στην Πάτρα, ως διοργανωτές και συμμετέχοντες, γιορτάσαμε για ακόμη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο το τέλος και αυτής της επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς στον πανέμορφο χώρο του «Ανοικτού θεάτρου Κρήνης», με πλήθος κόσμου όπου παραβρέθηκε για να δει το υψηλό επίπεδο επιδείξεων από την γνώστη πλέον ομάδα “Demo Team” του Fight Club Πάτρας και να χειροκροτήσουν όλοι μαζί τη προσπάθεια όλων αυτών των αθλητών. 

Όπως είναι πλέον γνωστό κάθε χρόνο το μέρος και η τοποθεσία της εκδήλωσης αλλάζουν μετά από απόφαση του Δ.Σ. έτσι ώστε, να γνωρίσει ο καθένας στη πόλη μας τα δυναμικά αθλήματα της oμάδας μας. 

Ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι σε όλα τα μελή τους γονείς και φίλους, και δίνουμε ραντεβού το Σεπτέμβρη με μια νέα δυνατή σεζόν με ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Χρόνια τώρα όπως γνωρίζεται, έχουμε το “Παιδί σας” στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας».