08/03/2021

ΕΟΜ: Σεμινάριο και πιστοποίηση διαιτητών

Νέο σεμινάριο και πιστοποίηση από την ΕΟΜ

Σεμινάριο και πιστοποίηση διαιτητών θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο & η Πιστοποίηση Διαιτητών – Κριτών ΜΜΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ. – GRMMAF). Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα διδάξουν ο κ. Βάβουρας Κωνσταντίνος και Διεθνής Διαιτητής.

Το παρόν Σεμινάριο (όχι η πιστοποίηση) θα αποτελέσει απαραίτητη προϋπόθεση για την Συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο επερχόμενο Σεμινάριο και Πιστοποίηση Προπονητών που θα διεξαχθεί από την Ε.Ο.Μ. τον μήνα Μάρτιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε στην προκήρυξη που θα βρείτε εδώ

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα αποστείλετε στο email της Ε.Ο.Μ. (info@grmmaf.gr), το αργότερο έως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021″.