19/01/2021

Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών: 3ο διαδικτυακό σεμινάριο

Το 3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί με θέμα «Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων».

Το 3ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Προπόνηση Ανηλίκων και Ενηλίκων». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κ. Κύλας Αθανάσιος.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/35Z2KXR

Ο κ. Κύλας Αθανάσιος είναι Πανελλήνιος Πρωταθλητής Kick Boxing σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες κιλών, Μεσογειακός Πρωταθλητής WAKO και Παγκόσμιος Πρωταθλητής World Profi, με επαγγελματικό ρεκόρ: 20-4-0 (νίκες-ήττες-ισοπαλίες) και 9 Knock Out. Πανελληνιονίκης επί σειρά ετών στο Wu Shu Kung Fu και με σημαντικές Πανελλήνιες διακρίσεις στην Πυγμαχία, Α’ και Β’ κατηγορία. Τέλος, είναι αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα αθλήματα του Kick Boxing και Wu Shu Kung Fu.