25/01/2020

Δύο νέα ζευγάρια στο «ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ» 103

Στις 10 Νοεμβρίου γίνεται το event
  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Δύο νέα ματς ανακοινώθηκαν για την κάρτα του ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ. Αναλυτικά:

«Σωκράτης Παχατουρίδης vs Αλέξανδρος Ουζούνης στο ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 103’’ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου μετά τις 20:00. 

Μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον από δύο ανερχόμενους και με μεγάλη εμπειρία αθλητές οι οποίοι διακρίνονται για την τεχνική και το έξυπνο παιχνίδι τους με απόλυτο έλεγχο της απόστασης. Περιμένουμε έναν αγώνα με άριστη τεχνική και στρατηγική ο οποίος θα κριθεί με δυσκολία στα σημεία.

Στη γωνία των αθλητών από την πλευρά του Παχατουρίδη του Α.Σ. Άψιμον θα είναι οι προπονητές του Ζαντοβίδης Χαράλαμπος και Αχιλλέας Λεοντίδης και του Ουζούνη ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Κονδυλάκη στην γωνία του οι προπονητές του Κώστας και Νίκος Κονδυλάκης

Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Μ.Α. και του Boxe Savate».

«Μπάμπης Δραγατσίκης Glory Fighters Λάρισας του Τάσου Λιβάνιου εναντίον Δίγκα Λάμπη από το Γκουρούλι team του Λεβάν Γκουρούλι στο ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 103 την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η μάχη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η μάχη της βραδιάς , μια σύγκρουση από δύο πολεμιστές που μάχονται με τεχνική, δύναμη και στρατηγική με μοναδικό σκοπό την νίκη. Δύο αθλητές που θέλουν να κάνουν διεθνή καριέρα και να αφήσουν το στίγμα τους στο χώρο της μάχης θα αναμετρηθούν στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού την Κυριακή 10 Νοεμβρίου μετά τις 20:00.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Μ.Α. και του Boxe Savate «.