20/04/2024

Διονύσης Γκίκας: «Ζούμε με τ’ όνειρο να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα»

Η «ναυαρχίδα» του Victory Camp, Διονύσης Γκίκας επιστρέφει στη δράση, έτοιμος να ευχαριστηθεί και να ευχαριστήσει το κοινό στον αγώνα του.


Ο «Shadow» του Γιάννη Χαντζόπουλου έδωσε τα χέρια με το Gods of War και την Κυριακή θα τον δούμε ν’ αγωνίζεται απέναντι σε Κινέζο αντίπαλο σε μία όπως αναμένεται φαντασμαγορική βραδιά.

Το Fightsports μίλησε με τον Διονύση Γκίκα για το παιχνίδι του, έναν αθλητή που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να μην έχει μεγάλη συχνότητα αγώνων, αλλά όταν παίξει ξέρει το μυστικό πρώτον για ν’ απολαμβάνει ο ίδιος τη μάχη και στη συνέχεια να αυξάνει την αδρεναλίνη του κοινού.

Ο Γκίκας για την προετοιμασία του σχολίασε: «Δόξα το Θεό η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Ούτε είχα κάποιο τραυματισμό».

Για την αγωνιστική του δραστηριότητα: «Η αλήθεια είναι πως λόγω εργασίας δεν προλαβαίνω να κάνω ως αθλητής τα πράγματα που θέλω και γι’ αυτό το λόγο δεν έχω συνεχόμενους αγώνες.

Έτσι, λοιπόν, προσπαθώ να είμαι έτοιμος σε σημαντικές διοργανώσεις όπως το GOW – WLF. Χαίρομαι που με επιλέγουν να είμαι σόου, γιατί με καλή εμφάνιση αποκτάς την ευκαιρία ν’ αγωνιστείς στο εξωτερικό. Θεωρώ πως όλοι οι αθλητές έχουμε τ’ όνειρο να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας και να διαπρέψουμε«.

Για το αν έχει κλείσει κάποιον αγώνα μετά την Κυριακή: «Δεν έχω κανονίσει μέχρι στιγμής κάποιο άλλο παιχνίδι και ο λόγος είναι αυτός που προανέφερα. Ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα κάνω καλύτερή μου σεζόν όσον αφορά στον αριθμό των ματς«.

Για την κάρτα του GOW και και τους φαν: «Η κάρτα είναι σαν να μιλάει μόνη της. Όλα τα παιχνίδια είναι ‘φωτιά’ και το θέαμα αναμένεται κορυφαίο. Έτσι, κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να ευχαριστηθείτε τον αγώνα μου…»

M.N.