02/05/2024

Διονύσης Γκίκας: Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα γι’αυτή την τετράδα

Ο Διονύσης Γκίκας είναι ένα από τα φαβορί της τετράδας του Urban που γίνεται το Σάββατο και μετέχουν Κώστας Μιρζάεβ, Σπύρος Νιάρχος, Θάνος Μακροδημήτρης. Ο Shadow στέκεται στην προετοιμασία που έχει κάνει τονίζοντας πως κάθε αθλητής παίζει με τον δικό του τρόπο.

«Οι τρεις αθλητές  είναι αρκετά καλοί, ο καθένας με το δικό του στυλ. Προετοιμάστηκα κατάλληλα για τον καθένα ξεχωριστά. Δόξα τον Θεό, όλα πήγαν καλά, η αγωνιστική προετοιμασία ήταν απαιτητική, ώστε να επανέλθουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Έχουμε δουλέψει με τον δάσκαλο μου, Γιάννη Χαντζόπουλο ορισμένα πράγματα, ώστε να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο Γκίκας που έστειλε το δικό του μήνυμα στους άλλους τρεις μονομάχους. «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να προσφέρουμε θέαμα και να βγούμε από το ρινγκ υγιής».

Τέλος ο αθλητής του Γιάννη Χαντζόπουλου ευχαρίστησε αυτούς που τον στηρίζουν στην προετοιμασία του. «Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, κ. Αιμίλιο Γιατζόγλου(QNT Greece), τον Στέφανο Καρανάσιο(φυσικοθεραπευτής), τον κ. Ηλία Μαστρανδρέα(Seven Hellas),τον Νίκο Καραγιάννη(El president café- bar), τον κ. Βαγγέλη Ρουσσόπουλο(Ergoscan), τον φροντιστηριακό όμιλό «Μέλλον», τον κ. Μαργαρίτη(Δέκαθλον Gym) που με βοηθούν σε κάθε βήμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου για όλα, καθώς και σε πολλούς δασκάλους όπως ο κ. Μπούλας, ο κ. Αργυρόπουλος, ο κ. Πολυχρονάκης, ο κ. Πολίτης όπου με τους αθλητές τους με βοήθησαν στην προετοιμασία μου και τον δάσκαλο Σταμάτη Μορούλη».