02/05/2024

Διεκδικεί τη ζώνη FFC του Κακουμπάβα ο Φλοριάν (;)

Γεμάτο ειδήσεις ήταν το σημερινό Fightcast στον Sport24Radio διά στόματος του Χρήστου Παπαναγιώτου promoter του «KIMBO» και μάνατζερ αθλητών.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Έλληνα παράγοντα, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο fightsports.gr οι Κροάτες συνεργάτες του έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από το οργανωτικό κομμάτι του event όσο φυσικά και από τον κόσμο που το αγκάλιασε τότε από κοντά στο «TKD» όσο και αργότερα μέσω των social media.

Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο σκέφτονται πολύ σοβαρά όχι απλά να έρθουν πάλι στην Ελλάδα, αλλά να καθιερώσουν ένα event στην πατρίδα μας ανά έτος. Μία πραγματικά πολύ καλή εξέλιξη…

Από εκεί και πέρα όμως ρωτήσαμε τον κ. Παπαναγιώτου και για μερικούς μαχητές όπως για τους Μελέτη Κακουμπάβα και τον Φλοριάν Μάρκου. Οι δύο τους πρόκειται να αγωνιστούν στο «No Limits» στις 23 Απριλίου κι όπως τόνισε ο promoter το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κάτι που το περιμένουν πως και πως οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στο εξωτερικό ξανά…

Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαναγιώτου δεν αποκλείεται ο Φλοριάν Μάρκου ενδεχομένως εάν ο Μελέτης παραμείνει πρωταθλητής υπερασπιζόμενος τη ζώνη του από τον Petje ο «TNT» να μπει σφήνα και να την διεκδικήσει!