29/05/2020

Διακρίσεις για τον Α.Σ Ευρυτανίας στο Athens Challenge

Ο Α.Σ.τ.κ.ν. Ευρυτανίας συμμετείχε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο διεθνές πρωτάθλημα με την ονομασία Athens Challenge, στον οποίο έλαβαν μέρος 100 σχολές από 14 διαφορετικές χώρες.

Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, εφάμιλλη παγκοσμίου πρωταθλήματος με συμμετοχή 1550 αθλητών.
Διεξήχθη στο στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Λιόσια. Ο Ευρυτανικός σύλλογος έλαβε μέρος με 5 αθλητές, που κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις για ακόμη μια φορά.

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη ήταν 1η στα -42 κιλά στην κατηγορία kick light και 2η στην κατηγορία light contact, δίνοντας ένα συναρπαστικό αγώνα με την Ιταλίδα πρωταθλήτρια, χάνοντας και εκεί το χρυσό μετάλλιο μετά από άδικη παρατήρηση του διαιτητή.

Ο Σπύρος Κολοκώτσιος ήταν 1ος στις Forms Hard Style και 3ος στο στυλ light contact. Απέκλεισε τον πρωταθλητή Ελλάδος το 2015 και έχασε από τον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή από την Αγγλία.

Η έκπληξη ήταν ο Θανάσης Ντρίβας, που σημείωσε 6 νίκες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα δυο στυλ που αγωνίστηκε. Ο Βασίλης Ντάλλας στο light contact βρέθηκε στο βάθρο, παίρνοντας την 3η θέση.

Ο Αντώνης Πλάκας έδωσε την δική του μάχη, αλλά δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, οι οποίοι μάλιστα το ίδιο βράδυ σε μια πολύ ωραία εκδήλωση της Π.Ο.Κ. παρέλαβαν  την προπονητική τους πιστοποίηση ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. στο άθλημα τουkick boxing και είναι πλέον οι μοναδικοί προπονητές που μπορούν να διδάσκουν νόμιμα το αναγνωρισμένο άθλημα του Kick Boxing στον Νομό μας.

Ο απολογισμός των 7 μεταλλίων(4 χρυσά-1 ασημένιο-2 χάλκινα) ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακός.

Ο Α.Σ.Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας παρότι έλαβε μέρος με μόλις 5 αθλητές αναδείχτηκε 19ος σύλλογος στην συνολική κατάταξη των Συλλόγων.