19/05/2024

Γκρέμισαν το ΔΑΪΣ: Απίστευτη ματσάρα Ελ Μπρουζίνι- Χιώτη, πυροβολούσε ο Μπούκης!

Ματς- διαφήμιση για το Ελληνικό kickboxing η μάχη μεταξύ του Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι και του Δημήτρη Χιώτη απόψε στο Gods of War. Οι δύο αθλητές τα έδωσαν όλα με νικητή τον kickboxer του Νίκου Κρητικού που επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα του εδώ και δύο χρόνια! Στον  εξτρα γύρο κρίθηκε το ματς με τον Panthro να είναι εξίσου καλός στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή ο Γιάννης Μπούκης με ένα διαφορετικό στυλ στο παιχνίδι του, έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Αχιλλέα Ντούρο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2016.

Νικητής της τετράδας στο Thai, ο Αλέξανδρος Βλάχος που στον τελικό βρήκε τον Ευθύμη Στεργίου που έκανε την έκπληξη απέναντι σε ένα από τα φαβορί όπως ο Γιώργος Παπουτσάκης και παρά λίγο να κάνει την ζημιά και στον Terror. Τίτλος λοιπόν για τον Βλάχο, αλλά και κέρδος της διοργάνωσης οι καλές εμφανίσεις του Στεργίου.

Τον τίτλο της κράτησε η Τίτα Γκρούεβα που δυσκολεύτηκε με την Michaela Kerlehova σε ένα μέτριο ματς από πλευράς θεάματος. Στο τέλος χειροκροτήθηκε η Τσέχα για την προσπάθεια της.

Το παιχνίδι του έκανε ο Σωκράτης Κερπάτσι με νίκη απέναντι στον ανθεκτικό Γιάννη Παπαϊωάννου που άντεξε την πίεση του έμπειρου kickboxer που πάντως δείχνει πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα