Γιώργος Μουστάκης: Ο ερχομός του Nick Hemmers θα εξελίξει τις γνώσεις μας στο kickboxing

Γιώργος Μουστάκης: Ο ερχομός του Nick Hemmers θα εξελίξει τις γνώσεις μας στο kickboxing

Άλλος ένας μαχητής από το πάνω ράφι που θα κάνει την εμφάνιση του στο μεγάλο σεμινάριο του Nick Hemmers στις 24 Φεβρουαρίου στο Legacy Fight Club, είναι ο Γιώργος Μουστάκης.


Ο μαχητής του Νάσου Αργυρόπουλου έχει κάνει εξαιρετική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και θεωρεί πως ο ερχομός ενός τόσο μεγάλου προπονητή θα βοηθήσει την εξέλιξη του ίδιου αλλά και άλλων αθλητών της χώρας μας.

Photo:Studio Karteris

«Πιστεύω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που έρχεται στην χώρα μας για σεμινάριο και  επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να το χάσει.  Αθλητές -προπονητές που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να κάνουν την διαφορά στο χώρο του kick boxing», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Μουστάκης που θεωρεί το Ολλανδικό kickboxing ως το πιο ολοκληρωμένο.

«Το ολλανδικό kick boxing πιστεύω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο στυλ που πρέπει έχει ένα αθλητής που θέλει να αγωνίζεται με όρους Κ1 αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να δουλεύει τα λακτίσματα του καθώς και τα γόνατα του κοντά στο στυλ του Muay Thai . Όσο για το αν μας ταιριάζει το ολλανδικό στυλ, θα πω ναι , αλλά είναι λίγοι οι αθλητές στην χώρα μας που το υιοθετούν…».

Καταλήγοντας ο Μουστάκης αγωνίζεται αύριο στο The Ring με όρους φουλ Muay Thai και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά την μάχη του.

«Πρώτος σταθμός για το 2018 θα είναι στο The Ring του Μανου Ζαχαριουδάκη στις 3 Φεβρουαρίου όπου θα αγωνιστώ με τον Αντώνης Κουντέλσκι με όρους Φουλ Muay Thai όπου θα δώσουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα για τους λάτρεις του είδους που θα έρθουν να μας δουν. Μην το χάσετε …».

Photo κεντρική:Studio Karteris