25/01/2022

Γιάννης Στοφορίδης: Σήμερα στις 13:30 αγωνίζεται στο ONE FC

Σε λίγη ώρα ο Γιάννης Στοφορίδης δίνει τον μεγάλο αγώνα στην Σιγκαπούρη

Η μεγάλη ώρα του Γιάννη Στοφορίδη φτάνει καθώς η μάχη με τον Beybulat Isaev ξεκινάει σε λίγη ώρα. Ο Έλληνας striker είναι πανέτοιμος μετά την χθεσινή ζύγιση που στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Στοφορίδης θα αγωνιστεί στο κορυφαίο promotion της Ασίας στην light heavyweight κατηγορία για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στο πλευρό του θα είναι ο προπονητής του Παναγιώτης Καρανικολής που ενημέρωσε χθες το κοινό για τις λεπτομέρειες του αγώνα στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Αύριο λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Live στο YouTube ONE CHAMPIONSHIP.Καλή επιτυχία στον Έλληνα μαχητή μας. Τίμη για τον Έλληνα αθλητή και την Ελλάδα μας.

Τιμή για την Ελευθερούπολη μας στο Δήμο Παγγαίου, μια μικρή κωμόπολη που βγάζει μαχητές που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως σαν τον Γιάννη Στοφορίδη με ήθος, χαρακτήρα, επιμονή και πείσμα για διάκριση. Τιμή για το Νέο Ζυγός Καβάλας.

Στο ONE CHAMPIONSHIP εδώ στη Σιγκαπούρη αύριο λοιπόν θα χτυπήσει η καρδιά του Ελληνικού Κίck Boxing για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη.

Δεν ειναι τυχαίο που οι Ασιάτες είναι κορυφή πλέον σε αυτό που βλέπουμε.. Ολες αυτές τις ημέρες οι επαφές μου εδώ και αυτά που παρακολουθώ,
πως προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια στο παραμικρό με την απόλυτη στήριξη,σεβασμό και προώθηση στους αθλητές, είναι κάτι που δε μπορώ να το περιγράψω..

Είμαι σίγουρος ότι μόνη λέξη που ταιριάζει είναι μία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Thanks ONE CHAMPIONSHIP.. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη. Lets Fight».