13/07/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: H ζώνη του Open Championship στον Τσακανίκα

Άλλη μία νίκη για τον Τσακανίκα

Άλλη μία νίκη που αυτή την φορά συνοδεύτηκε με ζώνη για τον έμπειρο Θωμά Τσακανίκα στο πρόσφατο Hall of Champions. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας.

«Σπουδαίες επιτυχίες για τον Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας με την κατάκτηση της ζώνης στην πυγμαχία για τον Τσακανικα Θωμά.

Σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ελλάδας το Open  Championship όπου φημίζεται για τους σπουδαίους αγώνες που κλείνει η διοργάνωση.

Ο σύλλογος με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο συμμετείχε με 3 αθλητές στα pre games όπου κατάφερε να κάνει 2 νίκες με τους Τσακανικα Βαλεντίνο σε αγώνα Low Kicks στα 63 κιλά και τον Καρακωστα Στρατη στα 40 κιλά Low kicks κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και οι δύο αθλητές.

Ο Καρακωστας κατάφερε να κερδίσει με διακοπή στον 1ο γύρο παρόλο που είχε έναν αρκετά πιο έμπειρο αντίπαλο. Ο Τσακανικας Βαλεντίνος κατάφερε να κερδίσει κάνοντας έναν δύσκολο και σκληρό αγώνα απέναντι σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο.

Ο μεγάλος αγώνας της βραδιάς ήταν ο αγώνας επαγγελματικής πυγμαχίας με εκπρόσωπο από το Αγρίνιο και το Fight Club Κακαρέλης τον Τσακανικα Θωμά. Ο αθλητής του συλλόγου αγωνίστηκε απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο και έμπειρο αλλά μέσα από μια σωστή τακτική με τον προπονητή του Κακαρελη Νίκο αλλά και την υψηλή τεχνική που διαθέτει στην πυγμαχία κατάφερε να κερδίσει με ομόφωνη απόφαση όλους τους γύρους ξεσηκώνοντας το κοινό.

Ο σύλλογος εδώ και χρόνια αγωνίζεται τόσο στο Kickboxing αλλά και την πυγμαχία και σε ερασιτεχνικους αγώνες αλλά και σε επαγγελματικους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνοντας την ευκαιρία να ακολουθήσουν πιο επαγγελματικους αγώνες οι αθλητές του συλλόγου.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για τις μεγάλες επιτυχίες αφού είναι η δεύτερη επαγγελματική ζωνη πυγμαχίας που έρχεται στο Αγρίνιο και πάλι από τον ίδιο αθλητή».