19/04/2024

Αποκαλυπτικό κυριακάτικο FightCast!

Το FightCast της Κυριακής ήταν για μία ακόμη πιο αποκαλυπτικό από ποτέ αφού διά στόματος Χρήστου Μπάρδα έγινε γνωστή η ημερομηνία του μεγάλου «Cage Survivor» τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 28! Από εκεί και πέρα μπορείτε να ακούσετε σε επανάληψη την εκπομπή με πολλές αναλύσεις για όσα έγιναν και πρόκειται να γίνουν στα μαχητικά αθλήματα…

Να σας θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο FightCast μάθατε πρώτοι πως οι ιθύνοντες του FFC έμειναν κατενθουσιασμένοι από το event της Αθήνας και πως πρόκειται να μπουν σε πλάνο συνεχόμενων διοργανώσεων στη χώρα μας.

Επίσης από τον Χρήστο Παπαναγιώτου ενημερωθήκαμε ότι ο Φλοριάν Μάρκου ίσως να διεκδικήσει το μέλλον τη ζώνη του Μελέτη Κακουμπάβα που κέρδισε ο Έλληνας στο κροατικό σόου. 

To FightCast το ακούτε κάθε Κυριακή στους 103,3 του Sport24Radio στις 10 το πρωί. Οι παραγωγοί της εκπομπής και ρεπόρτερ του Fightsports.gr σας βάζουν στη δράση των μαχητικών αθλημάτων σε Ελλάδα και κόσμο αποκλειστικά στη μία και μοναδική ραδιοφωνική εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας. Σχολιασμοί, αναλύσεις και εκλεκτοί καλεσμένοι μόνο για… τ’αυτιά των φανς των πολεμικών τεχνών.

Το κυριακάτικο FightCast σας κάνει παρέα: