29/04/2024

Αλεξάνδρα Δέδε: Δυνατή η Καμπέρη, πάω για την νίκη στο Gods of War

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να φιλοξενήσει το Gods of War, που δίνει την ευκαιρία στην ταλαντούχα Αλεξάνδρα Δέδε να αντιμετωπίσει την Δέσπονα Καμπέρη στις 29 Ιανουαρίου.


Η αθλήτρια του Κώστα Ιωακειμίδη είναι 16 χρονών αλλά έχει ήδη 26 αγώνες και δύο πρώτες θέσεις στο Κ-1 σε κατηγορίες εφήβων και γυναικών. Η μάχης τους είναι στα 58 κιλά στο συγκεκριμένο στυλ, με την νεαρή kickboxer να τονίζει πως είναι πανέτοιμη να μπει στο ρινγκ ενώ τα όνειρα της για το μέλλον περιλαμβάνουν και την προπονητική.

 Αλεξάνδρα αντιμετωπίζεις μία δυνατή αθλήτρια όπως η Καμπέρη. Τι γνωρίζεις για εκείνη αν την έχεις παρακολουθήσει κι αν θεωρείς πως είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη γι’αυτό το ματς;

Πιστεύω πως είναι μια καλή αθλήτρια, προπονημένη, εξάλλου έχουμε ξαναπαίξει παλαιότερα σε μικρότερες ηλικίες και ήρθαμε ισοπαλία. Το σίγουρο είναι πως θα δείτε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι γυναικείες κατηγορίες στην Ελλάδα ανεβαίνουν και βλέπουμε πολλά νέα κορίτσια όπως εσύ να ανεβαίνουν στο ρινγκ. Εσένα ποιος είναι ο στόχος σου στο άθλημα κι αν το βλέπεις σοβαρά και επαγγελματικά στο μέλλον;

Το αγαπάω πολύ αυτό το άθλημα και γενικά τις πολεμικές τέχνες. Ξεκίνησα από το Taekwondo σε ηλικία 3 χρόνων και μετά από 7 χρόνια και έχοντας μαύρη ζώνη και 2 dan. Εκεί αποφάσισα να πάω στο kick boxing γιατί το ερωτεύτηκα κατευθείαν. Θέλω σίγουρα να ασχοληθώ στο μέλλον, περισσότερο όταν τελειώσω το σχολείο και αν τα καταφέρω να ανοίξω μια σχολή με τον αδερφό μου αργότερα. 

Υπάρχουν κάποιες αθλήτριες που ξεχωρίζεις και θα ήθελες να βαδίσεις στα χνάρια τους;

Είναι πολλές οι αθλήτριες και οι αθλητές που θαυμάζω και παρακολουθώ τα παιχνίδια τους αλλά ο αθλητής που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης για όλες τις χαρές και τις επιτυχίες που έχει φέρει στο άθλημα και ειδικότερα για την Ελλάδα.

Ένα μήνυμα στους φίλους του kickboxing που θα έρθουν να σε παρακολουθήσουν από κοντά. Τι τους υπόσχεσαι;

 Θα ήθελα να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με απώτερο σκοπό, μόνο την νίκη και ότι θα παρακολουθήσουν έναν πολύ δυνατό αγώνα.