25/04/2024

Ήρωες στην αρένα των… Θεών

Σε ένα γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα και σε μία διοργάνωση όπως το Gods of War, που πέρασε στην κορυφή των προτιμήσεων μας, οι Έλληνες αθλητές απέδειξαν το επίπεδο τους απέναντι στην dream team της Κίνας, κερδίζοντας τα πέντε από τα δέκα παιχνίδια!

O Νίκος Κελέκης στο main event της βραδιάς, αφού έριξε στο καναβάτσο τον Chen Yawei και πήγαινε για μία εύκολη νίκη, έσπασε το χέρι του με αποτέλεσμα να του στερηθεί ο αγώνας που είχε δεδομένη την νίκη.

Ανατροπή και κατάθεση ψυχής από τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου που έκανε χλιαρό ξεκίνημα με τον Sun Weichao, αλλά με μία φοβερή ρελάνς και εμφάνιση επιπέδου πήρε μία παλικαρίσια νίκη.

Ηγετική εμφάνιση κι από τον Γιάννη Σοφοκλέους που πέτυχε την πιο εύκολη νίκη της βραδιάς απέναντι στον Yang Kunshan, όντας καλύτερος σε όλα τα επίπεδα από τον αντίπαλο του.

Κοντά στη νίκη έφτασε και ο Γιάννης Μπούκης, με τον πιο δύσκολο Κινέζο αθλητή που είχε στο παλμαρέ του σπουδαία παιχνίδια. Ο Champ έκανε καλή εμφάνιση και έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.

Πολεμιστής ο Χρήστος Κίτσος που τον έμαθε απόψε όλο το Ελληνικό μαχητικό κοινό, για την ψυχωμένη εμφάνιση του και την σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Li Zikai.

Δύναμη ο Shadow, Διονύσης Γκίκας που έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του επί του Xie Lei, τον κέρδισε πανηγυρικά και έδειξε πως είναι έτοιμος να κάνει σπουδαία πράγματα, αφήνοντας πίσω τις ατυχίες που τον κυνηγούν.

Νίκη και για τον Σωκράτη Κερπάτσι που έδειξε ξανά πως είναι αθλητής επιπέδου απέναντι στον Yang Zhuo και πήρε ένα ακόμη αποτέλεσμα υπέρ του.

Ήττα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού για τον Θανάση Κουκουφίκη που ξεκίνησε καλά το ματς αλλά ένα φοβερό body shot του Wang Zhiwei έφερε το τέλος.

Πάλεψε σκληρά ο Αλέξανδρος Βλάχος που είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Jin Ying όμως έδειξε φοβερά ψυχικά αποθέματα. Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη όμως πρόσθεσε στο παλμαρέ του άλλο ένα ματς υψηλού επιπέδου.

Τέλος ο Γιάννης Καγκελίδης στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Li Ning και απέδειξε πως έχει το ταλέντο και μένει μόνο η εμπειρία για να πρωταγωνιστεί σε αγώνες επιπέδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: