19/04/2024

Έκλεισε το Σκαφιάς – Μανώλας για το No Limits

Ανακοίνωσε επίσημα η Γεωργία Μπιτάκου την μάχη του Γιάννη Μανώλα με τον Πέτρο Σκαφιά για το No Limits 29 στις 3 Ιουνίου. Οι δύο τους έχουν αρκετούς διαξιφισμούς online τον τελευταίο καιρό και θα λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ. Διαβάστε την ανακοίνωση: 


«Εσείς τη ζητήσατε αυτή τη μάχη και θα την έχετε!!!Έντεκα χρόνια τώρα το No Limits επιδιώκει πάντα να εξασφαλίζει τις μεγάλες μάχες που θα σας ξεσηκώσουν, θα σας παθιάσουν , θα σας φανερώσουν τη δύναμη και την υπέρβαση των κορυφαίων μαχητών της χώρας!!!

Ο Giannis Manolas , προέρχεται από ένα θεαματικό Knock Out και από σειρά αγώνων στη διοργάνωση που απέδειξαν το εκρηκτικό εκτόπισμα του και την κυριαρχία του στην ελίτ των πιο θεματικών μαχητών εντός και εκτός συνόρων!

Ο Petros Skafias πήρε την πρώτη θέση στην τετράδα της WKN επικρατώντας σε El Brouzini, Μίσια και Ογκανεσιάν, νίκησε Δημήτρη Χιώτη και σύμφωνα με τον ίδιο τον διοργανωτή και σπουδαίο δάσκαλο George Armagos κανονικά είχε νικήσει και Στάλιο πριν λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη….

Έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένος να κυριαρχήσει στην κατηγορία και να πάρει τη ζώνη του No Limits…

Γιατί η αυτή η αυτή θα είναι το co-main event θα διαρκέσει 5 γύρους και το λάφυρο θα είναι το σύμβολο του Μεγάλου Αλεξάνδου που κοσμεί τη ζώνη!!!!

Αγώνας που αναντίρρητα αξίζει στο main fight της δεκαετίας μεταξύ Μπιτάκου – Μάρκου και πάνω από όλα αξίζει σε όλους εσάς που μας κρατάτε στην πρώτη θέση από το 2006 !!!!!! No Limits 29 »Future VS Past» 3-6-2017 Galatsi Olympic Arena……..

Και να αναμένετε και άλλα σπουδαία νέα για την υπόλοιπη αγωνιστική κάρτα….Επομένως, στο κλουβί που θα γίνουν όλοι οι αγώνες, θα φανεί ποιος θα είναι ο κυρίαρχος της κατηγορίας πολύ σύντομα!!!!»»